• Templar75
    "lehet még egy kérdésem? ezt most abszolút különállva minentől... miért útálják Orbánt sokan? mert vészmadárnak tartják?..."

Én nem utálom, egyszerűen nem szimpatizálok vele már egy ideje.. Volt amikor szimpatikusnak tartottam kb. úgy 94 tájékán. Akkor azt reméltem, hogy más - jobb lesz mint az addigi kormány, politikai vezetés, de sajnos csalódnom kellett.
    Másrészt a fidesz hierarchiája igencsak emlékeztet egy diktatórikus rendszerre (nem azt mondom, hogy ez így van - csak azt, hogy én így érzem). Szerintem a kommunikaciojukkal sincsen rendben minden: mondjuk van egy konkrét dolog amiben igazuk van, ezt a nyilvánosság felé úgy kommunikálják, hogy egy nap x-szer elmondják és ez igy megy heteken keresztül. Szerintem a legtöbb emberben felmerül a kétely, hogy azért kell 100-szor elmondani mert valójában nem igaz amit kommunikálni akarnak. Másrészt az utcára viszi az embereket (ami még önmagában nem lenne baj), csakhogy hagyja hogy a szélsőséges elemek is csatlakozzanak ezekhez az emberekhez, akik meg radikalizálni akarják a tömeget.