neoG#48
Szevasztok! Hétköznapi példa (már akinek hétköznapi lesz:DDD): kocsmai iszogatás közben fennhangon ujságolom haveroknak, hogy megcsalom a barátnőmet!Másnap b.nő ki akar dobni,mert a fülébe jutott,amit este mondtam. Én meg majd azzal védekezem, hogy "én legalább bevalottam"(persze nem neki, de az nem számít...), meg "olyan pasi még nem volt aki nem csalta volna meg a nőjét"! Ha repül felém a Herendi, vagy kristálypohár, majd még jól el is verem az asszonyt, mert hát mit képzel!? Én vagyok az erősebb, szal kuss a neve!? Hát ez tök jó.Csak gratulálni tudok a vezéretekhez.Nem azt mondom, hogy tüzzel vassal kergessük el a kormányt, hanem álljon ki a nép elé és mondja azt ami a szalagon van: "HAZUDTUNK" és kérjen sürgőssen bocsánatot.Mert tudtommal még ezt nem tette meg. Holott akibe szorult egy csöppnyi becsület, érzi, hogy ezt kéne tennie!De ez a féreg nem érzi...
Yardról meg annyit: ők parancsot teljesítettek. MTV-nél nem egy rendőr volt akik -miután már feladták a székházat- békésen elbeszélgettek a tüntetőkkel, hogy szükséges volt e a balhé vagy sem.
Gyurcsány ne mondjon le.Most már ne kenje másra a szarát.Próbálja talpra állítani az országot. De azért vki menjen oda hozzá és verje meg úgy, de úgy, hogy két hétig ne tudjon felkelni a kórházi ágyából, aztán ott majd elgondolgkodik.Kössz, hogy meghalgattatok.Tsá!