• Akuma
    Te (és mások) nyílván soha nem mondtál semmi rosszat mások háta mögött... Ugye? Ezt Gyurcsány nem publikusan mondta, hanem valamilyen társasági körben! A beszét szituáció nem ismert, csak 1-2 kiragadott mondat Gyurcsánytól! Lehet, hogy volt oka ezt mondani. Ha kikerül a teljes felvétel, a kezdő köszönéstől az elköszönésig, akkor lehet megmondani, hogy van e igazán ok a felháborodásra! Így csak kiragadt mondatok ezek, amik erőteljesen rossz irányba befolyásolják az embereket, nyílván szándékosan és nem véletlen.

Én is mondtam már sokfélét olyat, amit mások elött soha nem mondanék, mert ez a privát véleményem, csak arra tartozik, akinek elmondom.

Mellesleg én végig a Hírtv-t néztem, köztudottan jobboldali csatorna, vagy nevezhetném Fidesz csatornának is mindenféle sértés nélkül.

Én nem hiszek el mindent amit kimondanak, átgondolom a dolgokat és akinek nincsen szürkehályoga az belelát a dolgok hátterébe. Orbán miért nem mondja azt, hogy ne törjenek zúzzanak, de jelenlenek meg a tüntetők minnél nagyobb létszámban? Mert minnél nagyobb káosz van, nekik az annál kedvezőbb! Mert jönnek a választások, és ez nekik kedvező!

Egyébként te mégis mit gondolsz, hogy a rendőr azért van, hogy játszadozzanak velük???

Ja még valami, ha már idéztek egy mondatomat, akkor idézzétek a hozzá tartozó szövegkörnyezetet, mert úgy járok, mint most Gyurcsány és úgy érzem, hogy már rám is újjal mutogattok. De mit is várhattam volna. Szóval gondolkodjatok el a dolgokon.

Még egyszer megkérdezem, Orbán Viktor Úr miért nem mondta IDŐBEN, hogy Gyurcsány nem mond igazat??? Talán mert igazat mond?

Én is mondtam már olyat kosarazás közben, hogy sz@rok vagyunk, de ideje belehúzni, közben meg nem voltunk sz@rok csak épp nem dobtunk még annyi pontot, amennyire képesek lennénk.