• fourgee
    2 évig dolgoztam Ferihegyen, utasbiztonságon, szóval megnyugtathatlak, hogy a vibrátort eddig is ki lehetett szűrni a csomagból, eléggé jellegzetes képe van :)
    Nem tudom, hogy mennyire lehet megbízható egy olyan rendszer, amelyik "kevés esetben hoz téves riasztást". Biztonsági szempontból egy gépre nem merném rábízni magamat, sokkal megbízhatóbb dolog a tapasztalat és a megérzés. Hogy érthetőbb legyen, nem véletlenül a legjobb biztonsági szolgálat az EL-AL szolgálata (izraeli légitársaság), ők leginkább az emberekkel való kommunikációra bízzák a veszélyes emberek kiszűrését, és úgy tudom, hogy ez 100%-ban működik (természetesen ők is használnak detektort, meg röntgent, de ez az újfajta gép vszinüleg a nyomukba sem érhet).

Vagy hogy egy példát hozzak egy másik területről: horgászni annyira tudok, hogy be tudom dobni a horgot, meg még a halat is meg tudom akasztani és kiszedni, de mégis, ha egy gyakorlott ismerősömmel úgy versenyeznék, hogy ő az adott tavat/folyót úgy ismeri mint a tenyerét, nekem meg ott vannak a szakkönyvek, meg a most már elérhető programok, amik segítségével ki lehet számolni hogy hol vannak halak, meg van nálam halradar is, hiába ez a nagy automatizáció, valószínűleg ő a nagy tapasztalatával több halat fog fgoni...