• psishock
    G15 vs "álom" kívánságok:

- Tobb szinben kaphato, hogy mindenki megtalalja a lelkivilagahoz

megfelelot
    /na itt, csak 1 fajta szín van, de ez tökéletesen megfelel szerintem a leggtöbb ember lelki világának (amúgy a sötétben ezt eleve nem sokat látod ;) /

- az insert, del, space illetve kurzorbillentyuk a megszokott formaban

vannak jelen./csek/

- A gepeles a leheto leghalkabb, szinte mar mar hallhatatlan./csek, kihozták amennyire lehetett/

- Geometriaja felfele novekvo, a teteje eleg magasan helyeszkedik el./csek, és aki a síkot kedveli az behajtja a kis karmocskákat és úgy is gépelhet/

- A hangero billentyu kis potmeterrel megoldva hogy "csavargatni" lehetssen. /csek, kényelmes kis digitális potmétere van/

- Felul 5, bal oldalt is 5 programozhato billenytu a jobb testreszabhatosag erdekeben. /csek, 54 programozhotó gomb, akár quick makro val, de komplett kulcskonbinációkat is lehet hozzájuk rendelni akár késleltetve is a lépések között/

- Mindegyik billentyu testreszabhato es a billentyuk funkciojat az alulrol vilagito led-ek mutatjak. /ennek nincs sok értelme mivel már ott

az 54 maximálisan testreszabható bill játékra, short-cut-okra vagy miegymásra, az tökéleten megfelel ha azok mellett van egy "normális" kulcskiosztás szerintem a gépelés szempontjából, és a G15-nél ugyebár pont ez a helyzet/

+ "custom key macro" gomb amivel játék stb közben is villámgyorsan konfigurálhatóak a testreszabható gombok
    + háttérvilágítás (szabályozható fényerő, esetleg kikapcsolható)
    + 2 USB port a billentyûzet tetején ahhova az egeret, bluetooth-ot vagy pl a memo stick-et tolhatjuk bele.
    + stabil a felfüggesztése, szépen fekszik az asztalon, akár hova teszi az ember, nem fog csúszkálni és billegni.
    + a bill. alatt "inteligens" csatornák vannak amikkel szépen el lehet vezetni a kábelokat a környékéről (egér stb) pl a sajátja mentén és nincs "kábel a rengetegben :)"
    + a hardware kivitelezésnek köszönhetően nincs "ghost" effektus, ezért

hogyha több bill.-t tartunk egyszerre lenyomva az sem okoz gondot.
    + palm rest (ha nem kell persze meg lehet szabadulni tőle)
    + "gaming mode" gomb, ami kikapcsolja a "windows" és a "menu" gombokat, így ha

játék közben véletlen félrenyúl az ember akkor sem fog szívni
    + LCD, aminek minden pixele programozható, dehát gyakorlatilag akármit meg tudunk jeleníteni rajta. Akár egyszerre tudja mutatni a proci/memo/gpu/merevlemez terhelést/hőmérsékletet, FPS-t, időt, dátumot, hangerőt (master/wave), esetleg éppen melyik szám megy a winamp-ban, a bitrattel és a hátramaradt idővel együtt, az éppen futó 3d-s aplikáció nevét, a rezolúciót és a frissítést, a ki/be menő adatforgalmat (net pl). persze ezek közül akármit tudunk grafikusan is megjeleníteni akár bar vagy graph formájában ha nem tetszenek az "analog" értékek :) (és ez csak 1 variáció, akárhogy kidolgozható/megoldható, mint mondtam minden egyes pixel külön programozható) és ha nem lenne elég a 1 kijelző akko közvetlen alatta egy gomb nyomással lehet a "képek" között válogatni (nekem kben bőven elég 1 is amin minden fontos adatot folyamatosan tudok követni, így is gondolkoztam hogy mi értelmeset pakkolhatok még az üres mezőkre amikor testreszabtam)