• lekvároshurka
    Anteris ..Szánalmas barom vagy... igazi off... bazmeg te ha U.S.A szot látsz már mindenbe belekötsz? kezd már idegesitö lenni igazi divat lett mindenért öket basztatni teis beálltál a divat? irányzatba hogy minden rossz ami onnan jön... énmég emlékszek a rendeszerváltásra.....ök sokat tettek azért hogy összeomoljon a kibaszot mocskos kommunizmus a sok basztatonak üzenem én azért nem felejtettem el nekik hogy leirhatom a vélemyényem( ahogy teis !!! leirhatod) mert elötte.. tudod hogy volt elötte? mi? vagy csak ugatasz? én emlékszek a SZÁMLÁLO !!! volt az akkoriba még nemtulelterjedt fénymásolokon a cégeknél. Na vajon te emlékszel rá miért is volt számlálo rajta?... majd oktoberbe jön 1 film Szabadság -szerelem elnefelejtsd megnézni nálam is kötelezö lesz.akárhogyis nézzük ha csinálnak is rossz döntéseket(nyilván ilyen is van)attol még mindig ez a toronymagasan legjobb alternativa nekünk tetszik nemtetszik. megjegyzem az 1. öbölháboruban ( biztos rosszul emlékszem de mintha irak rohanta volna le kuvaitot :P ) még nem szapulták öket . és azért nefelejtsük el hogy mamár tudjuk a Szaddam rezsimbe joval több ártatlan halt meg mint a háboruba tod börtönokbe kinzásokal de a kb 5000!!! ember(civil) repülöröl történö elgázositása se semmi! ja és ez a legismertebb ezenkivül ritka sok ilyen történt ott ergo eszt megbuktatni ( mégha kell is az olaj és nemis volt annyi vegyifegyver mielött csak! ezzel jönnétek) akkorse rossz..... amugy azért ottse imádta mindenki aszta faszt akit igenis az amik buktattak meg de azért nefelejtsük már mér van még mindig annyi balhézo ott??? mert 1 ilyen qurva brutális és erös rezsimet nagyon sok embernek kell kiszolgálni és akik ott ép verölegények titkosügynökök voltak és a többi mocsok most hopp elvesztették a kenyéradojukat ilyen alapon az ávosoknak is milyen rossz volt amikor nem lett munkájuk.....A cikkre ,a lényegre visszatérve meg nagyszerü dolog és kivánom minden sérült végtagott vesztett embernek hogy maholnap(milylen szép is lenne) kapjon 1 ilyet a tb-töl . aki nemért velem 1 et nekiméljen végtéreis demokrácia van (mostmár) és kimondhatjuk a véleményünket.