• Fikusz Kukisz
    Ekkora baromságot gyerekek!
    Ez a rész döbentett meg a legjobban!

"A jövőben minden repülőgépbe kamerákat és mikrofonokat építenének be, amelyek minden gyanús mozgást vagy akár szót is rögzítenének és azonnal értesítenék a repülőgép személyzetét, illetve a pilótát. A rendszer beszéd- és mozgásérzékelő és -kiértékelő algoritmussal rendelkezik, ami kiszámítja, hogy egy adott mondat vagy mozgás jelent-e veszélyt a repülőgépre és az utasokra nézve."

Algoritmus ami "kiszámítja", hogy veszélyesen baszéltem-e vagy mozogtam ?!!

Hogyan lehet viselkedést számolni ???

Esetleg egy kicsit ökörködök a havarommal a repülőgépen ezért a rendszer riaszt, a fedélzeti biztonsági ember rámugrik, megbilincsel és behajínt egy wc-be és rámzárja ?

Mikor ehhez hasonlókat látok vagy olvasok, mindíg elfog azaz érdekes érzés, hogy ilyen dolgokat és elgondolásokat már láttam scifi filmekben, melyekben a világ és a társadalom elszürkül, a nagytestvér figyel, és egy csöndes diktatúra működik.
    Majd jön az hogy mindenkinek azonos uniformist kell viselni a biztonság érdekében.

Érdemes lenne összegyűjteni az ilyen biztonsági elképzeléseket !!!

- Bőr alá Chip (Eü adatok,azonosítás,jogsi,GPS követés! stb.)
    - Az EU mindenfajta kommunikációs eszközt le akar hallgatni és az adatot tárolni évekig

Most csak ennyi jut az eszembe de lényegesen több van ennél.

Nos nem szabadna engedni, hogy a "biztonság" jelszavával kialakuljon egy totális megfigyelő és ellenörző rendszer, ami ahogy a nagykönyvben meg van írva, magával hoz egy DIKTATÚRÁT !