"Hát itt írtál pár playlist formátumot, ami ugye nem zene, mpeg-eket 4 szer írtad le, midi-t is 2 szer, és jópár a felsoroltak közűl video formátum :\, és pár teljesen ismeretlen formátum. Így az ismétlődéseket kivéve, meg a nem odaillő dolgokat, már nem is tud sok formátumot."
...én csak kimásoltam a "features" listából :)
"Ha nem látod a gyakorlati hasznát a több playlistnek, az a te bajod" így van, azt az egyet is kevés dologgal töltöm, mint mondtam legtöbbször rádió és mix megy a háttérben, de akinek ez kell annak melegen ajánlom a foobar2000-et. Mindenki másnak winamp :)
"16,24,32bit/ winamp is mint minden alap player"
"hát nagyon sok alap playernél nincs ilyen..."
elég baj ha így van, mert ezek már egyre alapvetőbb dolgok, de a nevesebbeknek támogatniuk kellene, amúgy ok.
"hát nemtudom mit kell támogatni a winampban más szoftvernek, de a foobar önállóan is elvan :D"
Ehh, hát támogatás alatt azt értem hogy "észreveszi" hogy fut a háttérben esetleg ki/be tudja kapcsolni, információt tud ki és be juttatni ha kell. Filmnézésnél jó ha lehalkítja a winampot 1-2 kedvelt progi (persze mint minden mást ezt is ki lehet kapcsolni ha valakinek nem tetszik), nagyon szeretem hogy ki tudja kérni az adatokat (title/artist/bitrate/time...) különböző progi alapból (pl az LCDstudio val nagyon szépen programozható a kijelzés és játék közben is figyelhetők G15-ösön a kívánt adatok folyamatosan). Szóval a hasonló dolgokra értettem a "támogatást" nem szószerint.
"..dehát tudja, és ugyanúgy ha megnyitod a "fát" akkor darabokba is pakkolhatod a számokat."
"Nem, az más dolog."
...Mi a más? belököd a CD-t, kattansz az D: vagy E: (felőlem lehet bármelyik más is) és bent vannak a számok amik alatta vannak...vagy nem ezt mondtad? ==> "Nem is tud olyat, hogy mondjuk egy meghajtóba betett zenékkel telelévő cd-t csak a meghajtót kiválasztva playlistre tegyen"
"Szóval nálam a foobar a nyerő, sztem mindenben veri a több lejátszót, a winampot főleg(mert annál nem csak a foobar jobb, hanem jópár másik is)" Megértettem, neked pont el lettek találva azok az extrák amit a foobar alapból ad a winamp meg nem (azaz csak pluginokkal). Nekem viszont a winamp elégíti ki az összes igényemet, sokszor szoktam "tracker" számokat is hallgatni (it, mod, ult, s3m, xm, 669...) és ezeket is támogatja alapból. Végsősoron a foobar2000 is egy tökéletes alternatíva. De minden program annak számít szerintem ami pluginozható.
Akár miról is van szó (kép, videó, hang, rajz..), ha az alaprogram támogassa a legtöbb alap formátumot, flexibilis a GUI-je, és vannak hozzá pluginek akkor gond nélkül mondhatjuk "tökéletesnek" mert gyakorlatilag a skinekkel és a pluginokkal azzá tudjuk alakítani amivé csak akarjuk. Erre sokan rájöttek már :)
Itt a Winamp: gui nagyszerûen szerkeszthető, skinek, pluginok milliói
Photoshop: gui nagyszerûen szerkeszthető, pluginok milliói
Opera vagy FireFox (esetleg más): gui nagyszerûen szerkeszthető, skinek, pluginok milliói
Total Commander: gui nagyszerûen szerkeszthető, pluginok milliói
de sorolhatnám még a "sikeres" progik listáit, a recept naggyából ez lenne :)