• psishock
    #31
    "nincs benne semmi átlagon felüli" nem is ez a cél, ezek a dolgok csak növelnék a kiterjedést. A nagyátlagnak minden igényét kielégíti, ha valakinek szüksége van valami extrára akkor símán letöltheti. Gondolom senki se akar egy "Winamp Power Pack"-ot ami 100-200mega de egy kiló "felesleges" extra van vele.

    "mindenhez plugin kell" pontosabban minden "különleges kívánságra"

    "és pl ogg-ot hibásan játszott le" ez nem igaz, tökéletesen kezeli azt is.

    "rühellem a playlistjét, mert csak 1 van egy időben, és emiatt sok számnál átláthatatlan" ez megint egy különleges kívánság, mivel rajtat kívül 1 embert sem ismernek akinek több playlistet szeretne 1 időben használni. én pl nagyon is megvagyok azzal az 1 L, TC-ből válogatok folyamatosan mert sohasem tudom hogy éppen milyen kedvem van azaz mit akarok éppen hallgatni, de amúgy is kevés single-t hallgatok, inkább mixeket és rádiót. Azokat meg belövöd és foglalkozol mással (akármi mással, netezel, rajzolsz, rendszerezel...)

    "Nem is tud olyat, hogy mondjuk egy meghajtóba betett zenékkel telelévő cd-t csak a meghajtót kiválasztva playlistre tegyen" ...dehát tudja, és ugyanúgy ha megnyitod a "fát" akkor darabokba is pakkolhatod a számokat.