• winnie
    Winnie először szerintem nézz utánna, hogy mennyi az annyi, hülyeségeket szerintem nem kéne írni....

szerintem valamit benéztél - én adatkat írtam le. az, hogy mihez mennyire kötődsz az teljesen szubjektív. rajongásod tárgya dettó.

olvasd el még egyszer.-

Lássuk csak ezt a Mátrix "buktát".

nem írtam, hogy bukta. dekódolom. az első rész kis filmnek készült, áprilisban jött ki (nulla hónap bevételt tekintve) és iszonyatosan nagyot robbant - 20M fölötti kezdését 6-7-szeresre duzzasztotta, az átlagos 3-szoros helyett. (27M-ra 171M)

a mátrix 2 ennek a sikernek köszönhetően borzasztóan erős számokkal nyitott - de a közönség utálta. 91M-ós kezdésre 281M jött, ami mutatja a közönség legjobb esetben is semleges reakcióját, alig 3szoros növekedés, 50-60%-os esések. (persze ebben szerepet játszott, hogy mindenki az első héten akarta látni)

a bukás onnan egyértelmű (nem anyagi, csókolom, olyat nem írtam - a nézők szemében történő), hogy a mátrix 3 összesen hozott amrikában annyi bevételt, mint a 2. rész 5 nap alatt. a 48 milliós kezdés és a 139 milliós végeredmény is mutatja, hogy a 2. rész után mennyire nem érdekelte az embereket a 3. rész.

és akkor most ess neki még egyszer a mondatomnak: "a mátrix 2 750 millió környékén hozott világszerte, de sajnos a bukta miatt nem lett több és a mátrix 3 is visszaesett 500M alá."

Télleg bukta,

na, ennyit a következtetésről. győzköfdsz, utána kihozod buktának?

Szerintem winnie máskor nézz utánna mielőtt kommentelsz sületlenségeket...

szerintem te olvasd el mit írtam. 3 szám volt a lényeg. amiket te is megismételtél. (felejtsük már el, hogy BO-adatokkal engem ki lehet okttatni:) tévhit.