(szabály az első hozzászólásban)
  • Csibusz
    na ez is ugy jött ahogy kell:

Ugy éreztem régen hogy számíthatok rátok ugy éreztem hogy ti vagytok az igaz barátok,
    de nem ez nem igy van, tőletek a belem már egészen kint van..a múltból jött elő most néhány szó,pedig azthittem végre elment az álomhajó..sajnos nem..újra jöttek a szavak,megismertem egy embert akitől nem rég szenvedtem,mert miatta elvesztettem, azt akit igazán szerettem, rájöttem nem is egy szemét, és szerencsétlen átéli azt amit én is átéltem és ő is ugyanugy törölgeti szemét..írtunk egymásnak beszélgettünk rájöttem hogy igaz amit tettünk,hittünk egy rohadéknak aki miatt szivünk még most is kihagy..nem szabadna de még most is kihagy...

A múltból a doglok tényleg előjöttek,amik töréntek hogy szembeköptek,a hátam mögöt kibeszéltek, és a kurva lélelfurdalástól nem szenvedtek...és most akit gyűlöltem ugyanott tart,szívében az undor most mély sebet mart, és az igazat elmondta most nekem, amit én biztos életem végéig nem feledem...Padnál ülve pizzát zabálva, és rólam a hátam mgötött rémes szavakat hányva... "Kidobtam de elötte jól meg basztam,egy bulin meg istenien leszopattam..." Hát igen ez mind megtörént de ez mind szerelemből,és ezek után az undor engem is ől..neki adtam magam és szerettem,és miután elhagyot oly nehezen feledtem..Ő meg röhögve a pofájába a kajával, és azzal a szaros kis robogójával... hát igen ez őő... egy vakmerő menő..Persze apja segíti anyja szánja...de ő még az élettől ezt mind megbánja....

Ohh yoo és újra elmegy az álomhajó,szívemből újra kitéptek egy darabot régen volt de most megint elkapott az érzés,és sajnos itt van a kísértés a bosszúra ezek után oly édesen várok, és ha eljön az idő az biztos hogy meg sem állok... Szívében fogja érezni azt amit én éreztem..és belül rémesen a szenvedéstől véreztem..de nem baj, mert visszaüt a sors, és rájön hogy az élete ezután már nem olyan kapós...

Ohh igen gábor jól érzed,már két ember van aki utál téged, nem tudod mi vár rád,de nem is baj..de lehet ilyetedben kihullik majd az összes haj...arról a marha fejedről,melyből az összes szemétség kitőr...megérzed majd az élet nehézségét,és lejjeb viszed majd az életed mércéjét...

Nah pacsi