• StephenKing
    #88
    Az elmúlt két hét eseményei:
    Valencia - Osasuna 1:0
    Nézőszám: 48.000
    Valencia: Canizares - Miguel, Ayala, Albiol, Moretti - Joaquín, Albelda (Jorge López 49'), Hugo Viana, Silva - Morientes (Regueiro 80'), Villa (Angulo 63')
    Osasuna: Ricardo - Cuellar, Javier Flanho, Nekounam, Jostexo - Monreal, Delporte (Héctor Font 77'), Raúl García, Munoz (David López 55') - Valdo - Webó (Soldado 70')
    Sárga lap: Jorge López (2) ill. Cuellar, Raúl García, Valdo
    Kiállítás: Jorge López (90+2')

    Portuense - Valencia 1:2
    Helyszín: José del Cuvillo, Cádiz
    Nézőszám: 8.000
    Játékvezető: Muniz Fernández

    Portuense: Wilfred - Zúniga, Salido, Puig, Mesegosa - Suárez, Zurdo (Sanlúcar 56'), Herrero, Merino - Ocana (Limones 67') - Moncho (Jito 77')
    Valencia: Butelle - Curro Torres, Albiol, Ayala, Moretti - Jorge López (Joaquín 69'), Hugo Viana, Pallardó, Gavilán - Regueiro (Aarón 87'), Angulo (Silva 77')
    Gólszerző: Ocana (3') ill. Angulo (20' 74')
    Sárga lap: Ayala


    Racing Santander - Valencia 1:0
    Hó és köd fogadta csapatunkat az El Sardinero- ban, ahol egy meglehetősen csúnya és kemény meccsen maradtunk alul. A meccs nem kezdődött valami jól, a 10. percben rögtön cserélnie kellett Kikének, Gavilán ugyanis megsérült. (A súlyosságáról valószínűleg holnap lesznek pontos adatok.) Helyette a Racingtól vásárolt Regueiro állt be. A rossz időjárási viszonyok rányomták a bélyegüket a meccsre, az első félidőben két nagyobb helyzet volt, az egyik esetben Tono, a hazaiak kapusa bravúrral védte Morientes lövését. A másik lehetőség a santanderiek előtt adódott, de Canizaresnek sikerült hárítania. A második félidőben sem sokat változott sema játék képe, sem a látási viszonyok. Talán ezért úszta meg Munitis a kiállítást, hiszen a 49. percben alaposan odarúgott Ayalának, azonban még sárgát sem kapott a megmozdulásért. Aztán az 56. percben pláne bosszantó volt, hogy még a pályán van Munitis, ugyanis ő szerezte meg csapata vezető- és mint később kiderült- győztes gólját.



    Kike mindent megpróbált, behozta Silvát és Angulot, hátha lendít valamit a csapat játékán, de ez sem segített. Az ellenfél nagyon jól védekezett, kihasználta az egyetlen lehetőségét és ezzel legyőzte a Valenciát.
    És hogy még rosszabb legyena vége, Regueiro-t végül két sárgával a 92. percben leküldte a játékvezető a pályáról így a sok sérült mellett egy újabb hiányzó lesz a következő hétvégén. Reméljük, Gavilán addigra felépül, hiszen jelenleg nincs senki a bal szélre.


    El Sardinero (Santander)
    18.000 néző

    Racing Santander: Toño, Garay, Munitis, Zigic, Pinillos, Luis Fernández, Colsa, Rubén (Oriol, 67. perc), Felipe M., Scaloni, Antonio (Vitolo, 76. perc).
    Valencia CF : Cañizares, Miguel, Ayala, Moretti, Albiol, Pallardó, Edu, Joaquín (Silva, 70. perc), Gavilán (Regueiro, 10. perc), Morientes (Angulo, 74. perc), Villa.

    Gól: 1-0; 56. perc Munitis.
    Sárga lap: Munitis, Rubén, Antonio, Scaloni, Vitolo, ill. Regueiro.
    Piros lap: Regueiro (92. perc).
    http://www.valenciacf.extra.hu