• Muad Dib
    "Steve Irwinen egyébként nem kínozta az álltaokat,"

Hát erről max az állatok tudnának érdemben nyilatkozni nem te. De!
    Láttam felvételt, ahol Irwin faszsága miatt egy szép nagy, valamilyen szarvas becsúszott egy árokba és alaposan összetörte magát. Addig üldözte a barma, hogy baleset lett belőle.
    Láttam amikor két krokit összengedett, az egyik kinyírta a másikat. Láttam amikor kábítólövedékkel meglőtt egy majmot vagy mifenét egy fán és szegény állat, miután nem sikerült elkapniuk, kb. 15 méter magasról eszméletlenül zuhant a földre. (ezek valószínűleg még a bemutatható kategóriába tartoztak)
    Láttam, amikor egy 1 hónapos csecsemőt lóbált a kezében a show kedvéért, a másik kezében egy 2 kilós marhahús, amire a krokodil szépen ugrott is.
    Szépen bíróság elő vetettem volna a disznaját, hogy merészeli egy csecsemő életét veszélyeztetni???!!!
    Az lehet hogy értett az állatokhoz, talán jót is akart, de nagyon át esett a ló tuloldalára, és ezzel a csecsemős showal végképp elvágta magát nem csak nálam, de világszerte százezrek ábránultak ki belőle, akik addig valósággal rajongtak érte.
    Ami történt sajnálatos, de várható volt. Az irónikus az egészben, hogy nem krokodil ölte meg, hanem egy olyan állatfajta, amely az emberiség által dokumentáltan eddig összesen 17 halálos áldozatot követelt...