GHost82#171
tudod mit? Neked nincs szakács vizsgád sem késkezelői vizsgád így kérlek tedd le a kést villát és egyél kézzel... Kb ennyi amit elérnél a te vélekedéseddel. Az internet nem veszélyes üzem.
----
Hát érdekes én máshogyan látom, miden fórumon azon sírnak, hogy frissítsd a wint mert felzabálnak a wirusok meg trójaiak, tegyél rá virusvédelmet ... igen rád nem veszélyes csak az adatokra, meg a géped a környéken lévő többi gépet is megfertőzi
majd ha valaki ellopta a banki adataidat megnézem, hogy fogsz vélekedni, vagy a telefonszámaidat, vagy az össze barátod mail cémét, és a te nevedben spamet küld ( nem vagy tisztában az adat és az információ értékével)
----
Nem ráz meg nem csap agyon nem öl meg.
---
Hát igen az aids is csak 10 év után öl meg addig te nem vagy veszélyben, csak az akinek átadtad is megkapja és majd meghal (ilyen szempontból az aids sem öl, mert az infulenza fog megölni, a legyengült immunrendszered miatt)
---
(hacsak fejedre nem esik a monitor vagy ház) Az információid veszélynek vannak kitéve de az akkor is megtörténik ha kint hagyod a jelszavadat az aszatlodon.
---
Én nem írom fel a jelszavaimat, ergó nem is hagyom kint az asztalon, de nem is tárolom a pinkodomat a pénztárcámban a bankártya mellett
(ismét csak az információ értékéről papolhatnék)
---
Csak itt ismeretlenek is láthatják és nem csak olyanok akiket ismersz. A vistában megadják neked a lehetőséget, hogy kapsz egy bezárt páncélszekrényt és megkapod a kulcsot hozzá és miután kinyitottad a kulcsal te magad ha további működésre vagy kíváncsi egyre több funkciót tudsz beletenni. ÉS ettől te boldog vagy mert nem vagy beleszorítva egy egykulcsos srendszerbe. aminél csak a kulcs a különböző, hanem személyre szabhatod az egészet. Csak míg itt adnak neked supportot jó adag anyagot mit mivel állíthatsz addig Linuxnál nagyjából szerintem semmit.
---
Szerinted semmi, javasolnám valamely internetes kereső erős alkalmazását, elég sok dokumentáció van, maximum még soha nem volt rá szükséged és ezért nem tudod, hogy van. Keyring a macosben már jó ideje van, jelszavak, aláírások, azonosítokat tárol, te adod meg, hogy mikor kérje kódot, mit jegyezzen meg, milyen programod férhet hozzá, ha frissíted a programot akkor megkérdezi hogy jé új a program ismét hozzá akarod rendelni a jelszavaidat. KDE, GNOME szintén tartalmaz ilyet már jó ideje.
---
ÉS ez kinek a hibája?? Szerintem a rendszeré...
Valamint autóvezetéses párhuzam: Bárki életét kiolthatod ha rosszul vagy szarul vezetsz. ez számítógép előtt nem történhet meg.
---
Szerinted a közlekedési lámpákat mi vezérli kenyérpirító? Vagy a vadi új villamoasokat? Vagy az autódat ? Ezek nagy része MÉG nincs internetre kötve de ami késik nem múlik :)
Majd ha egyszer kocsid azt mondja, hogy ön balesetet szenvedett, ki akarja nyitni a légzsákot, (igen, nem, talán) meglátjuk hogy vélekedsz a gépekről :)
---