Bully, Bullworth Academy
  • Display
    #379
    Bully Scholarship Edition


    AFTER HOURS 20
    Tölts el 5 órát takarodó után az utcán. (Miután becsöngettek az esti villanyoltásra te alvás helyett válaszd a csavargást. Ezt az időt sok hasznos dologgal eltöltheted mint pl. mellékküldetések vagy az eldugott cuccok keresgélésével.)
    GREEN THUMBS UP 20
    Szedj össze 50 virágot. (Ajánlom a játék elején az 1-2. chaptert, mert ott még nyár van és könnyű összeszedni. Tépjél le tíz virágot pl. a lányok szálláshelye elöl, utána udvarolj egy kicsit és add át nekik ezt ismételd míg meg nem lesz az ötven.)
    CASANOVA 20
    Csókolózz 25 lánnyal. (Ahhoz, hogy a lányokkal csókolózni tudjál, előbb udvarolni kell nekik és mindenféle ajándékokkal halmozd el őket. A vékony csajsziknak virágot adj a duciknak vegyél édességet a boltban.)
    EGGSELLENT! 20
    Dobj meg 25 autót tojással. (Ezt az achit úgy tudod a legkönnyebben kinyitni ha bemész a városba egy bolt közelébe. Dobd el a nálad lévő tojásokat és ha elfogy vegyél a boltból utánpótlást.)
    KICKIN’ THE BALLS 20
    Rúgjál bele 100-szor egy focilabdába. (Ajánlom a szálláshelyed előtti kis teret, itt két labda is található. Próbáld úgy a falhoz rúgni a labdát, hogy feléd pattanjon vissza így hamar meglesz a száz.)
    WATCH YOUR STEP 20
    Dobjál 25 alkalommal üveggolyót az emberek lába alá. (Menj be a suliba dobj el 2-3. csomag golyót a kijárati ajtó-hoz és csinálj tűzriadót. Jó móka lesz ha elfogy akkor pótold a hálószobádból.)
    DUAL NEBULA 20
    Döntsd meg a rekordot a Consumo, Nut Shots, és Monkey Fling játékgépeken. (Ehhez az achi-hoz ajánlom a vidámparkba lévő szuvenír boltot. Ott mind a három gép megtalálható.)
    DOWN FOR THE COUNT 20
    Győzzél le 200. ellenfelet. (A sztori végigjátszása alatt könnyedén le tudsz verni 200. ellenfelet. Ha viszont előbb meg akarod szerezni akkor ne fogd vissza magad, csak vigyázz a tanárbácsik, meg a rendőrök el ne kapjanak.)
    SODA ‘LICIOUS 20
    Vegyél 100. szódát az automatából. (Nem lesz nehéz dolgod csupán annyi, hogy különböző helyeken elhelyezett szódagépekből vásároljál 100. alkalommal. Ha esetleg az életed nem teljes azt is visszatölti.)
    SPEED FREAK 20
    Teljesítsd a Gokart versenyek felét. (Nyerd meg az első városban, és a vidámparkban lévő gokartversenyeket. Nem lesz nehéz dolgod itt még a versenyek is rövidek csak légy első.)
    HELPING HAND 20
    Teljesíts 10 mellékküldetést. (Ezeket a küldetéseket kék színnel jelöli a térkép. A feladatokat a kollégium társaidtól, és a városban lévő emberektől kapjuk más-más helyszínen és időpontban.)
    LITTLE ANGEL 20
    Teljesíts 20 melléküldetést. (Ehhez az achievement megnyitásához nem kell mást tenned mint folytatnod a mellékküldetések teljesítését. Járkálj a városba, suliba különböző időpontokba és megtalálod a küldetéseket.)
    KEENER 20
    Teljesíts három tanórát sikeresen. (Ehhez az achievements-hez a cikk alján találod a segítséget.)
    TEACHER’S PET 20
    Teljesíts hat tanórát sikeresen. (Itt ugyanaz a feladat mint az előző achi-nál csak hat órát kell teljesítened.)
    IT’S ALL IN THE WRISTS 20
    Teljesítsd mind a négy carneváli minijátékot egyszer. (Ezek a játékok a vidámparkban találhatók. célbalövés, célbadobás, célbarúgás, és az érőpróba a kalapáccsal. Nem kell nyerni csak játszd végig.)
    THE CHAMPION 20
    Teljesítsd az összes kerékpáros versenyt. (Nem lesz más feladatod csak annyi, hogy megkeresed a versenyeket és megnyered mindegyiket. Ajánlatos gyors biciklivel odamenni mert ha gyalog mész akkor alap bringával indulsz.)
    POLE POSITION 20
    Teljesítsd az összes Gokart versenyt. (Ez az Achievements hasonlít a biciklishez csak itt nincs gyorsabb gokart annyi a trükkje, hogy a kanyarokat jó íven kell venni és a kéziféket használni kell.)
    GREEN THUMB 20
    Teljesítsd az összes fűnyírós mellékküldetést. (Nem kell mást tenned csak megkeresni a küldetéseket, és teljesíteni a kiszabott százalékot. Ha 100%-ra teljesíted plusz pénzt is bezsebelhetsz.)
    BLACK & WHITE & READ ALL OVER 20
    Teljesítsd az összes újságkihordós küldetést. (Ne törődj a kutyákkal és a téged üldöző néppel, csak koncentrálj a postaládákra. Célozd be mindig előre a következő postaládát és így megállás nélkül haladhatsz.)
    FRESHMAN 20
    Teljesítsd az első fejezetet a játékban. (A fejezeteket úgy tudod továbbvinni, hogy a játékban a főküldetéseket csinálod. Ezeket a küldetéseket sárga, illetve piros csillaggal jelöli a térkép.)
    SOPHOMORE 20
    Teljesítsd a második fejezetet a játékban. (Itt sincs más dolgod csak a főküldetéseket kell játszani.)
    JUNIOR 20
    Teljesítsd a harmadik fejezetet a játékban. (Itt sincs más dolgod csak a főküldetéseket kell játszani.)
    SENIOR 20
    Teljesítsd a negyedik fejezetet a játékban. (Itt sincs más dolgod csak a főküldetéseket kell játszani.)
    SKATE PRO 25
    Utazz 50.000. métert a gördeszkáddal. (Ha lusta vagy hajtani a deszkádat 50.000 méteren keresztül akkor menj be a városba fogj megy egy autót és húzasd magad vele.)
    SMART MOUTH 25
    Mondj száz gúnyos megjegyzést. (Ezt az achievements-et igazán könnyű kinyitni. Nincs más dolgod, csak 100. alkalommal kell kigúnyolni valakit.)
    SMELL YA LATER 25
    Dobj meg ötven embert bűzbombával. (Csak dobj meg 50 embert a bűzbombával. Ha elfogyna akkor keverj újat a hálószobádba és már fojtathatod is a mókát.)
    SKIDMARK 25
    Húzzál 50 alsógatyát a srácok fejére. (Ez is egy igen mókás achievements. Annyi a feladatod, hogy odalopozól mögéjük és az alsónacit a fejükre húzod.)
    GLASS DISMISSED 25
    Törj össze 300. üveget a vidámparki lövöldébe. (Ez egy kicsit hosszadalmas lesz de ha csak az üvegekre koncentrálsz minden menet alatt, akkor egész hamar összejön a 300. üveg.)
    MOMMA’S BOY 25
    Teljesíts 30. mellékküldetést. (Ehhez az achievements megnyitásához nem kell mást tenned mint folytatnod a mellékküldetések teljesítését. Járkálj a városba, suliba különböző időpontokba és megtalálod a küldetéseket.)
    MARATHON 25
    Tegyél meg 100.000 métert gyalogszerrel. (Mire befejezed a játékot könnyedén összejön ez a kis könnyed séta.)
    THE WHEEL DEAL 25
    Kapd fel egykerékre 200. alkalommal a bicajod. (Annyi az egész, hogy egy pillanatra felkapod a bicajod első kerekét és vissza. Ezt ismételgesd míg össze nem jön a 200 alkalom.)
    SHARP DRESSED MAN 25
    Gyűjtsél be 250. ruhadarabot. (Vedd meg a boltokból a ruhákat, törd fel a suliba a szekrényeket és könnyedén meglesz. Ha elfogyna a pénzed csinálj meg pár mellékküldetést.)
    TOUR DE BULLWORTH 25
    Utazz 100 km. kerékpárral. (Mire befejezed összes biciklis versenyed már nem fog sok hiányozni a 100 kilóméterhez. A maradékot már gyerekjáték lesz teljesítened.)
    BOY GENIUS 30
    Teljesíts kilenc tanórát sikeresen. (Ehhez az achievements-hez a cikk alján találod a segítséget.)
    GRADUATE 40
    Teljesítsd az ötödik fejezetet a játékban. (Itt sincs más dolgod csak a főküldetéseket kell játszani.)
    MISSION ACCOMPLISHED 75
    Teljesítsd az összes aktív küldetést. (Arra az egyre kell odafigyelni, hogy vannak olyan küldetések amik csak éjszaka aktívak, és nappal nem láthatóak.)
    PERFECTIONIST 125
    Teljesítsd a játékot 100%-ra. (Ennek az ecsinek a kinyitásához a részletes leírást a cikk legvégén olvashatod el.)
    OVER THE RAINBOW 20
    Érd el, hogy 20. fiú csókolózzon veled. (Pffujj! Ez igazán nem gusztusos achievements. A lényeg, hogy 20 alkalommal csókolózz férfiúval. Lehet egy srácot is 20 alkalommal egymás után, általában fehér pólós fiúk hajlanak rá.)

    Bully: Scholarship Edition segítség az órákhoz

    Angol 1:
    A betük: L M W O L E
    A szavak: MEW, OWL, WOE, LOW, MOW, OWE, ELM, WELL, MOLE, MEOW, MOLL, MEWL, MELLOW
    Angol 2:
    A betük: H S G F T I
    A szavak: FIG, FIT, SIT, HIS, HIT, IFS, ITS, FIGS, FITS, FISH, FIST, SIGH, SIFT, HITS, GIFT, GIST, THIS, FIGHT, GIFTS, SHIFT, SIGHT, FIGHTS
    Angol 3:
    A betük: E M I S S L
    A szavak: ELM, LEI, LIE, MIL, ELMS, MISS, MISE, MESS, MILE, ISLE, SEMI, SLIM, LIME, LESS, LEIS, LIES, MILES, ISLES, SLIMS, SMILE, SLIME, LIMES, SEISM, SMILES, SLIMES
    Angol 4:
    A betük: R A N Y C O
    A szavak: RAN, RAY, ANY, ARC, NAY, NOR, CON, CAN, CAR, CAY, COY, CRY, OAR, YON, RYA, CYAN, CORN, CRAN, YARN, RACY, ROAN, NARY, NARC, CONY, CORNY, RAYON, CARNY, CRONY, ACORN, CRAYON
    Angol 5:
    A betük: G A E D R G
    A szavak: AGE, RED, ARE, RAG, EAR, ERG, ERA, DAG, GAD, GAG, GAR, RAD, EGG, AGED, DARE, DREG, DRAG, GAGE, GRAD, RAGE, DEAR, READ, EGAD, GEAR, RAGED, GRADE, AGGER, GAGER, DAGGER, RAGGED
    Technika 1:
    Óramutató járásával megegyező irányba tekerd a pedált és nyomj A, Óramutató járásával ellentétes irányba tekerd a pedált.
    Technika 2:
    Óramutató járásával megegyező irányba tekerd a pedált és nyomj, X, A, Óramutató járásával ellentétes irányba tekerd a pedált
    Technika 3:
    Óramutató járásával megegyező irányba tekerd a pedált és nyomj, A,
    Óramutató járásával megegyező irányba tekerd a pedált és nyomj, X, Óramutató járásával ellentétes irányba tekerd a pedált
    Technika 4:
    Óramutató járásával ellentétes irányba tekerd a pedált, A,
    Óramutató járásával megegyező irányba tekerd a pedált és nyomj, X, B,
    Óramutató járásával megegyező irányba tekerd a pedált.
    Technika 5:
    B, Y, Óramutató járásával megegyező irányba tekerd a pedált és nyomj, A, Óramutató járásával ellentétes irányba tekerd a pedált, X, B, Óramutató járásával ellentétes irányba tekerd a pedált.
    Matek 1:
    3 + 4 = 7
    50 = 4 + 45
    6 x 6 = 36
    Mennyi háromszöget látsz? 2
    Legkisebb? légy
    12 = 20 - 8
    legnagyobb? Szaturnusz
    legalacsonyabb? 203
    8 + 3 = 11
    1/2 = 0.5
    leglassabb? majom
    120 = 3 x 40
    7 - 5 = 2
    leggyorsabb? Szemétszállító autó
    99 = 11 x 9
    12 + ? = 21 : 9
    35 = 7 x 5
    leggyorsabb? Rakéta
    hány négyzetet látsz ? 5
    0.5 x 34 = 17
    15 - 6 = 9
    leggyorsabb? Verseny autó
    0.5 = 1/2
    legmagasabb? Piramis
    Legmagasabb? 79
    7 + 3 = 10
    24 = 12 x 2
    Matek 2:
    Legkisebb? Görögdinnye
    Leggyorsabb? Majom
    Mennyi háromszöget látsz? 3
    1500 = 30 x 50
    18 - ? = 5 Válasz: 13
    Legmagasabb? Eiffel Torony
    100 = 25 x 4
    2 = 9 – 7
    Legnagyobb? Cathedrális
    Legmagasabb? 771
    Legrövidebb? Madárház
    Leglassabb? Teknős
    1 = 0.25
    8 + 2 = 10
    Mennyi háromszöget látsz? 2
    144 = 12 x 12
    Legrövidebb? Madárház
    55 = 1 x 55
    13 - ? = 5 Válasz: 8
    Mennyi háromszöget látsz? 6
    leggyorsabb? Repülőgép
    0.75 = 3
    15 = 3 x 5
    Legalacsonyabb? 677
    Legnagyobb? Szemétszállító autó
    Matek 3:
    1kg = 1000g
    36 = 6 x 6
    Legnagyobb? Cathedrális
    0.5 = 1
    360 = 180 x 2
    legkisebb? Pizza
    leglassabb? Csiga
    16 + 10 = 26
    2 + 9 = 11
    400 = 20 x 20
    Legkisebb? Csiga
    Legnagyobb? Szaturnusz
    10 – 10 + 7 = 7
    Legalacsonyabb? 2234
    6 + 5 = 11
    Mennyi háromszöget látsz? 7
    6/18 = 1/3
    1g = 0.00kg
    17 – 11 = 6
    2 + 7 + 2 = 11
    Legkisebb? Bálna
    Legnagyobb? Bálna
    190 - ? = 30 Válasz: 160
    Mennyi négyzetet látsz ? 7
    13 + 8 + 2 = 23
    Matek 4:
    Leggyorsabb? Repülőgép
    Legalacsonyabb? 0.09
    Menyi háromszöget látsz? 7
    49 = 57 – 8
    0.625kg = 625g
    Mennyi kört látsz ? 8
    0 = 0 x 125
    Legnagyobb?Felhőkarcoló
    6 + 8 + ? = 2 Válasz: 23
    Leggyorsabb? Rakéta
    Legrövidebb? Madárház
    15 - ? = 6 Válasz: 9
    Mennyi háromszöget látsz? 3
    Leglassabb? Teknős
    Mennyi négyzetet látsz? 7
    3000 = 50 x 60
    1 + 4 – 2 = 3
    Legkisebb? Kulcs
    17 + 8 = 25
    1200 = 20 x 60
    48500g = 48.5kg
    Matek 5:
    13 + 8 + 2 = 23
    Legalacsonyabb? 2234
    Legrövidebb? Kutyaház
    2 = 9 – 7
    689g = .689kg
    Körök? 8
    ? + 6 – 3 + 11 Válasz: 8
    Leggyorsabb? Repülőgép
    Mennyi háromszöget látsz? 4
    Legmagasabb? 33.8
    255 = 5 x 51
    0.75 = 3
    Legnagyobb? Híd
    Leggyorsabb? Repülőgép
    1.25 = 5/4
    Leglassabb? Piramis
    12 + 6 – 11 Válasz: 7
    3.14 = 31.4 x .01
    Mennyi háromszöget látsz? 7
    7 + ? + 3 = 17 Válasz: 7
    Leggyorsabb? Rakéta
    Legrövidebb? Sírkő
    Legnagyobb? Cathedrális
    1/8 = 0.125

    100% teljesítéséhez szükséges dolgok a játékban!

    * Gyűjts össze 330 ruhadarabot a játékban. Ehhez meg kell vásárolnod az összes boltban a ruhákat.
    * Teljesítsd mind az 5 újságkihordós küldetést. 7/10/14/20 és 24 újság kihordása.
    * Teljesítsd mind a négy vidámparki játékot egyszer. Célbalövés, célbadobás, célbarúgás, és a kalapácsos erőpróbát.
    * Teljesítsd a focipályán lévő dekázóversenyt, és a korárpályán a büntetőrúgást.
    * Döntsd meg a rekordot a Consumo, Nut Shots, és Monkey Fling játékgépeken. (Ehhez a feladathoz ajánlom a vidámparkba lévő szuvenír boltot. Ott mind a három gép megtalálható.)
    * Törd össze az összes Halloween tököt a suli pincéjében.
    * Törd szét az összes sírkövet Halloween ünnepség alatt. Ha itt elmulasztottad akkor legközelebb a Blue Skies városrészben lesz lehetőséget a raktárban teljesíteni.
    * Teljesítsd a kiszabott távokat: Gyalog, biciklivel, és gördeszkával.
    * Vásárolj 100 szódát Ha megvan innentől kezdve ingyen lesz a gépbe az ital.
    * Teljesítsd mind az 5 Gokart sorozatot.
    * Győzd le a titkos Kalózt. Ez a feladat a Halloween küldetés után lesz aktív, a leghátsó kis szigeten található és be kell öltöznöd a csontváz ruhádba.
    * Teljesítsd mind a 14. biciklis versenyt.
    * Teljesítsd mind a 6 fűnyírós küldetést.
    * Teljesítsd az összes tanórát mind az 5 szinten. Angol, matek, ének, biológia, rajz, fotózás, kémia, testnevelés, földrajz és technika.
    * Gyűjtsd össze az mindegyik gumiszalagot, G&G kártyát, és törd szét az összes Kertitörpét, mindegyik helyszínen a játékban. Ezeket úgy tudod a legkönnyebben begyűjteni ha befejezed a földrajz óráidat, mert onnantól kezdve a térkép jelezni fogja hol vannak elrejtve.
    * Igyál meg 500. szódát. A 100 szóda után ingyen lesz elérhető az összes automatában.
    * Készítsd el az évkönyvet. Fotózd le az összes évfolyamtársadat.
    * Csinálj 20 tűzriadót.


    my360