• Zenty
  #50
  Napló megnézése útán kerestem fel erre,mert elég érdekes.
  Ha a hülye magyarok nem engedik meg ,hogy egy egész europai őssejt centrumot hozzanak létre itthon a kinaík akkor nyugodtan fel lehet robantani az egész parlamentett...(komolyan)

  Minden a pénzről szól akik ellenzik valamelyik gyógyszer gyár tagja, vagy egyszerüen irigyek ,és jönnek a szövegekel ,hogy ez spontán gyogyulás nem az őssejt miatt van( természetesen ez is igaz lehett ,de az is ,hogy valamit mégha kicsit is az őssejt segitt biztosan).
  És azért ha arányokat nézzük 100 emberből 85-t a várt hatás megkaptta ami szerintem elég jóh.
  Egyébként nem europban kell ezt elvégeztettni igazán még nincs kiépülve itt az egész. A Kinaík kicsit jobban nyomják ezt ( jó drágák is) talán egyszer lesz most egy jó döntés részünkről ,és jövöre ide hozhatják az ottani mintátt.
  Nan Shan Kórház

  De szerintem nem lesz.... mert az itteni gógyszergyártók szivrohamot kapnának ha bejönne. Ugyanis az a érdekük ,hogy hosszu távon fizess! Mint ahogy egy autó kereskedésnél majdnem ,hogy leköpik aki azzonal teljesen ki tudja fizetni az autót... Az nem faja ha gyogyulnak az emberek ,mert akkor gyorsan sok pénzhez jutnak ,de hosszzab távon nem lesz útánpótlás...
  És igen vannak olyan gyogyszerek amit nem kell sokáig szedni , de azok olyan dolgoknál van mint pl a megfázás egyéb fertőzések stb. Amik az élet során vissza jöhetnek egyéb formába.( igy lényegében nem egyszer használatosak azok se)
  És sajna komolyabb eseteknél ilyen gyors ,és teljes megoldásokról még nem nagyon hallotam a gyógyszeripar részéről ,csak mindig a kezelés fentartás...( vajon miért?)
  Az orvosok meg rá bizzák ezekre magukat... Amit tanultak csak az lehett, és elhisznek mindet meg muszály is elhiniük,hogy a gyógyszergyár jóh terméket ad kih arra amire kell.. ( hát szerintem ez elég gáz)
  Kicsit fejlődni is kéne nem csak csökkönös fejel mindet ellenezni.(sajna nem ez a jellmező hanem náluk is a pénz az úr..)