Jurassic Park IV és a Trilógia
  • mama2
    #1529
    Nem tom Vot-e má, de: "Meglehetősen bizarr csavarral térnek vissza a dinoszauruszok a Jurassic Park most készülő, negyedik részében: a BloodyDisgusting bloggerének valaki megsúgta, hogy a folytatásban a kormány valahogy kiképzi az ősállatokat, és megtanítja őket fegyverrel bánni, aminek köszönhetően különösen veszedelmes ellenféllé válnak.


    Hajmeresztő. Megpróbálom elképzelni, ahogy T-Rex sárkánykarmú tappancsával meghúzza a ravaszt, majd vetődik egyet az aljnövényzetben. A BloodyDisgusting titokzatos forrása szerint a film castingja a múlt hét végén indult és az már biztos, hogy míg az előző részek központi alakja, Dr. Ellie Sattler azaz Laura Dern visszatér a Jurassic Park 4-ben, Sam Neill nem vállalta a folytatást. A forgatás még ebben az évben elindul Hawaii Kauai nevű szigetén, a bemutató 2008-ra várható."
    Forás:Origo(link:http://www.origo.hu/filmklub/20070816-a-jurassic-park-4ben-fegyveres-dinoszauruszok-szerepelnek-majd.html). Szerintetek ez igaz? Vagy nem? Érdekes lenne, hogy a Veloci raptor, mesterlövész puskával szedné a többieket:P. Elbasznák evvel a filmet az tuti.Vélemény?