• BiroAndras
    "Ajánlom figyelmedbe ezeket a linkeket a lap alján (mint mondottam volt): Timeline - Pentagon - WTC - Flight 93 - Oddities."

Ez is ugyanaz, amit már korábban olvastam. Szó szerint ugyanezt vette át egy halom oldal, vagyis egyetlen forrása van a hírnek, ami a dátum alapján valószínűleg a belinkelt úságcikk. Az újságok megbízhatóságára meg én nem építenék.
    De tegyük fel, hogy igaz. Nézzük mint mond a cikk:
    Daria Coard, 37, a guard at Tower One, said the security detail had been working 12-hour shifts for the past two weeks because of numerous phone threats. But on Thursday, bomb-sniffing dogs were abruptly removed.

Tehát nem a normális biztonsági intézkedéseket szűntették meg, hanem a fokozott készültséget, aminek az oka egy sor telefonos fenyegetés volt.
    Mi értelme lett volna magasabb készültséget kiprovokálni, csak azért, hogy utánna gyanús hirtelenséggel viszsavonják? Ezzel ráadásul még plusz embereket kellett bevonni az összeesküvésbe.
    Egyébként meg egy bomba kereső kutya maradt az épületben, a normál biztonsági szolgálat részeként. Azt miért hagyták ott?