• BiroAndras
    "A szakértők nyilvánosan a medianak valami folytán mindig azt mondták amit a media és vezetők akartak hallani. Aki nem azt mondta, azt kirugták."

Érdekes, hogy közben állítólag sokan kritizálják a hivatalos álláspontot teljesen nyíltan. Őket miért nem rúgták ki?

"Nem volt tervbe hogy Bin Laden beismeri a tettét."

Hanem?

"Nem is ismerte be, amikor kihallgatták"

Kihalgatták??? Ahoz nem kellett volna elfogni előbb? Vagy én maradtam le valamiről?

"és nem is tehette volna meg -> vallása nem engedi."

Akkor a többi merényletért sem ő a felelős? És ha nem ő volt, akkor az arabok miért nem tiltakoznak?

"Azok közül, akik a repülő eltérítői voltak, érdekes módon nagy részük még most is él vígan, és állítják hogy nem utaztak repülőn."

A megoldás rendkívül egyszerű : lopott személyazonosság. Egyébként sem nagy részük.
    De ha összeesküvésről van szó, akkor mi a magyarázat? Elfelejtették kivégezni őket? Elég hanyag összeesküvők lehettek.

"A másik, hogy 3 utas (?) felhívta a szüleit. A hangjuk teljesen nyugodt volt, sikoltás hangok nem voltak, sem repülő hang."

Miért kellett volna sikoltozniuk? Nem tudták, hogy mi vár rájuk. Repülőgép hang meg ha jól rémlik azért nem volt, mert a WC-ből telefonáltak. Meg egyébként se sok hallatszik a motorok hangjából az utastérben.

"az egyik azt mondta hogy alig van levegő és nem kapnak hangok, és félnek."

Ezt nem igazán értem.

"Nyom van természetesen mindenről, írásos mégpedig. Minden levan jegyezve, mutatják is a filmbe az iratokat."

Erre kíváncsi vagyok. Megnézem én azt a filmet a hétvégén.

Egy érdekesség:
    http://loosetrains911.blogspot.com/

De ismét(sokadszorra) megkérdem: Nem lett volna milliószor egyszerűbb az összeesküvőknek pontosan a hivatalos verzió szerint végrehajtani a támadásokat? Még akár magát Ossamát is felbértelhették volna erre a célra, így a hivatalos jelentés minden egyes szava igaz lehetett volna.