• Harly18
    #168
    "Vámosi Viki túl csúnya?

    Budapest - Vámosi Viki számára véget ért a Topmodell. Szinte hihetetlen, de a nemzetközi hírű modell, aki műsorvezető és egyben a zsűri elnöke is, már nem vesz részt a verseny döntőjén. A producer, Árpa Attila szerint menedzserének köszönheti, hogy a továbbiakban nem tartanak igényt Viki munkájára.
    Vámosi Viki az egyik legsikeresebb magyar modell. Karrierje 1994-ben indult, amikor a párizsi Metropolitan ügynökséggel szerződött. 1995-ben debütált a kifutón, a párizsi Fashion Week Nina Ricci-bemutatóján. Ettől kezdve olyan tervezőkkel dolgozott együtt, mint Givenchy, Emanuel Ungaro, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne, Jean Louis Scherrer, Vivienne Westwood, Christian Lacroix, Roberto Cavalli, Krizia vagy Issey Miyake.
    A bemutatókon testközelből tanulhatott a legnagyobbaktól, együtt szerepelt Claudia Schifferrel, Naomi Campbell-lel, Karen Mulderrel és Carla Brunival. A kifutós szezonok között divatfotózásokon vett részt, megjelent a Hermés, a Revlon, a Benetton és a L’Oreal nemzetközi kampányaiban, utóbbiban Milla Jovovich oldalán.
    - Azért Viki mellett döntöttünk a kezdetekkor, mert olyan szupermodellt kerestünk, aki hiteles a nézők szemében - kezdte Árpa Attila. - Ő pedig külföldi viszonylatban is hihetetlen sikereket ért el. A televíziós szereplés valóban nem az erőssége, de ez még nem is lett volna gond. A problémát a menedzsere okozza, aki olyan elvárásokat támaszt a gyártással szemben, amit nem lehet teljesíteni.
    Nem tetszik neki Viki külseje az adásokban, ezért utómunkákat kér, ami televíziós műsoroknál nem szokás, csak reklámfilmeknél. Számos műsort készítettem már, rengeteg sztár elképzelhetetlen feltételeit tudtam megoldani, de még soha életemben nem találkoztam olyannal, hogy a saját menedzsere tegye tönkre valakinek a karrierjét - magyarázta Attila, aki hozzátette, egyelőre még nem találták meg Viki utódját.
    Szerettük volna Vikit is megkérdezni a történtekről, de lapzártánkig nem sikerült elérnünk. Menedzsere, Mentes Endre is csak szűszavúan nyilatkozott.
    - Vikinek aláírt szerződése van, ezért mi úgy tekintjük, hogy szerepelni fog a döntőben - közölte Mentes." (Blikk)