• VRSDM
    másrészt engem kifejezetetn zavar hogyha, nem ugy szol az a zene ahogy annak szolnia kéne, amit laikus észre sem vesz, de igy hogy nap mint nap ugyan azt hallgatom igy megszokom, épp ezért vettem azt a fülest amit (lásd lentebb #38) kintt vásároltam meg külföldön igy olcsóbban kijöttem mint egy magyar bolti árral... harmadrészt a gáz részéről, ha valakinek gáz felvállalni a stilusát akkor egészsségére, szerintem normális hogy jóminőségben szeretnék hallgatni zenét, ahhoz meg nem elég még a legjobb fülhalgató sem (norm. csucsminőség) (negyedrészt egyre több embert látok átszokni erre, kipróbálnak egy minőségibb darabot onnantol egyszerüen fáj a fülnek a nem azt hallja

ja és annak is biztosan köze van hogyha kipróbáltok valami médiamá*k-ba egy 20e környéke vagy a felett FEJhalgatót, és egy ugyanilyen áru FÜLhallgatót, a fejhallgató kevésbé bátnja a fület, ugyanis a jobbakban, nem azt hallod hogy a füledtől 1centire vagy a fejedben zsong a zene, hanem mintha egy 200nm2 es teremben lennél és távolrol a sarkokbol szolna