• Enakem
    Hali

én már elég sok időt elcsesztem vele, ezért itt van egy-két tanács(én így csináltam):
    -minden épületből érdemes csinálni
    -minden épületbe(ahova lehet) tegyetek pihenőt
    -a bottlingot és a rackingot érdemes a raktár közelébe tenni
    -a gyárba csak egy főzőedényt érdemes tenni(először)(én egy nagyot tettem)
    -a köv épületbe, ami az épületgyártásnál a 3. helyen van, amibe a kondícionáló és a fermenter gépeket lehet rakni, oda én 3-3 darabot raktam mind a kettőből(a géplista 3. helyén lévő izét, meg a pihenőszoba előttit használtam)
    -a raktárba én a rekeszekből és a hordókból csak egyet egyet raktam, de a targoncákból 3.(így elkerülhető többnyire az, h kárba menjen a drága nedű)
    -mikor létrehozol egy receptet, nyugodtan emeld meg az árát akár 10-zel (nálam a legdrágább amit csináltam, az 127-be került(ezt volt az ajánlott fogyasztói ára), azt vittem fel 140-re, és még így is vitték mint a cukrot)
    -marketing rovatnál én nat-ra raktam, rádión és újságban hírdettem

most 1-2 szó a gyártásról:
    -mindenhova vegyetek embert(a sörfőzőbe, és a fermenter épületbe közösek az emberek, oda érdemes min 2 felvenni)
    -ha az emberekhez tesztek pipát, akkor azok munkaidőben vannak(érdemes odafigyelni a moráljukra, te sem dolgozol jól ha rossz a kedved! vagy nem? a targoncások végig lehetnek munkaidőben, a moráljuk nem romlik
    -a depóhoz a raktárban tudsz felvenni embereket
    -amikor elkezded a kenyeret gyártani, akkor érdemes odafigyelni, hogy maradjon minden napra elegendő zseton( az első napot még végig gyártottam, de mikor már lecsökkent 10000 alá a pénz, érdemes szüneteltetni a gyártást, amíg nem profitálsz
    - sokan kérdezték, hogyan lehet kiszállíttatni az árut. ha a marketing rovatban látod, h van rendelés, akkor ha az adott kiszerelésben, amiben a vendég rendel, gyártottál már, akkor az automatikusan ki fog menni
    -ja a depoban érdemes elhelyezni mind a két gépet.

ennyit tudtam segíteni, remélem már boldogul mindenki

Sörre fel
    ***ja van 1-2 hiba a játékban, ne lepődjetek meg. nekem most okozott agyvérzést. eladtam szinte az összes árumat, de csak a palackozott termékeket számolta el. így kb 3 nap alatt(játékidőben) 50000-rel károsított meg****

tehát csak erős idegzetűeknek ajánlom

Enakem