Morden23#98
Kiscsillag, én pont azt írtam, hogy nem érdemes összehasonlítani egy alapvetően egyfunkciós, JÁTÉKRA TERVEZETT masinát egy multifunkciós platformmal. Feltételezem, ez leesik.
És mivel még az államformánk is engem igazol, nyugodtan kijelenthetem, hogy vélemény-nyilvánítási jogommal bátran élhetek egy fórumban.
Ellenben dühít az, amikor valakinek az az érve a konzol mellett, hogy a HALO2 multija a legjobb játék a földön, és a ratyi PC-re nincsenek is játékok. Erre reflektáltam még lentebb, hogy vegyen az konzolt, akinek
1. nem kell PC-n dolgoznia semmit, és szeret játszani
2. van anyagi lehetősége egy PC-t venni melóra (miegyébre) és egy konzolt játékra
De nehogy már a "játék" legyen az összehasonlítási alap, amikor a PC-nek közel nem az összes funkcióját a gaming teszi ki. Azzal még a Dzsonnal sem vitatkoztam, hogy JÁTÉKRA valóban jobb a konzol, mert erre találták ki. Ellenben én akkor sem vennék, ha rámszakadna a MOL Rt. éves tőkemozgása, mert nincsenek meg rajta azok a játékok, amiket én kedvelek.
És ezzel nem azt akarom mondani, hogy a konzol azért szar, mert nincsen rajta pl. CIVILIZATION, hanem azt, hogy kushadjon be az olyan ember, akinek az az érve, hogy a PC-n nincsen játékválaszték. De van, bár lehet, hogy nem azt az igényt, esetleg nem úgy szolgálja ki, mint amit a konzol-fanok elvárnak.
De ettől még nehogy elkezdjétek már szidni egymást, mint egy rakat pattanásos, hájfejű tini. Baszdmeg, nem a barátnőiteket kúrogatják, hanem JÁTÉKOKON MEG KONZOLOKON MENTEK EGYMÁS TORKÁRA? Én szeretem a véres csinnadrattát, de akkor legyen értelmes csatározás, ne ilyen faszság.