• Anubys
    "A grafikájuk néha lenyűgöző de csak eredeti játékot vehetsz hozzá ráadásul maga a konzol is igen borsos árú..."

Pöcére is elvileg eredeti játékot illik venni, az, hogy ilyen tolvaj kis pöcsök, mint pölö te, verik a nyálukat, hogy warezolnak, még jelentio azt, hogy a pöce jobb. Amúgy, ha nagyon akarsz, konzolra is lehet warezolni (arra van a modchip, de ilyet neked hiába mondok, mert nézel bambán, utána majd folytatod ott, ahol abbahagytad).
    Amúgy, veszel egy konzolt (mondjuk konkrétan egy ps2-t) 30000-ért, te a saját bevallásod szerint 120000-et költöttél a gépedre, tehát marad 90000, hogy bevásárolj eredeti játékokat, és még csak akkor tartassz ott, mint a pöce esetében a csupasz gép. Ha mondjuk ezeket a játékokat használtan veszed, akkor kb. 3-4000-ért megvan darabja, tehát, abból a 90000-ből vehetsz durván 25-30 játékot, és talán még egy helyesírási szabályzatra is futja a maradékból.
    Nem kell fejlesztened évente/kétévente, hanem 5-6-7 évig fixen megvan a cuccod, és a legújabb játékok is ugyanúgy fognak futni rajta, mint a régiek.
    Na, hogy is jössz ki olcsóbban?

"Szemben a PC-s játékokat letöltheted, moddolhatod és a PC-t még sok más mindenre használhatod :D"

És mondd csak, te pölö még mi másra használod a gépedet?

asszem a PS2 lehet DVD-t nézni, hurrrá

Meg DivX-et, meg MP3-at hallgatni, meg netezni, meg egy rakás Linuxos progi is fut rajta, ha veszel bele egy vincsit, amire felküldessz egy Linuxot, bár ilyet inkább nem mondok, mert szerintem arról csak annyit tudsz, hogy fikázni kell, mert nincs rá csé...

Nagyokos konzolosok mivan ha megunom azt a két játékot???
    Jah, vegyek még kettőt csak 9999 Ft ért???

1. Eladod
    2. Elcseréled
    3. farkadrahúzod

Emberek ez csak a pénzért megy!!!

Mint minden

jah a másik hogy én már a billentyűzeten nőttem fel,

Felnőttél? Ilyet azért ne mondj 14-18évesen. Előbb tanulj meg helyesen írni.

nem birnám megszokni a Joypad-ed...

Eleinte én is azt hittem, kb. két napba telt rájönnöm, hogy mekkora hülye voltam, hogy egyáltalán foglalkoztam billentyűzettel. (Oké, FPS-ek esetében nem, oda tényleg kell az egér+billentyűzet, de minden másra _SOKKAL_ jobb az analóg joy).