Az augusztus 20-dikai tűzíjátéknak halálos balesete is lett

A POLITIZÁLÓ EMBEREKET BANNOLJUK!
  • mrzed001
    #841
    Azt mondjuk tudhatja, hogy aug. 20-a van már megint, már megint egy tüzijáték amit nem lát, mert ügyeletbe kell 1,5x-es fizuért éppen csücsülnie ... szóval olyan badarságokat felejtsük végre, hogy őőőő azt neeeem tudhatttttaa .... f-sznem (ha van minimum egy makákó mértetű agya és IQ-ja eléri a 70-et, ha meg nem mégis mit keres ott felelősségteljes munkakörben ??????)

    Semmi köze nincs hozzá, hogy hányan vannak a rakparton, vagy hajókban, gondolom ezt én sehol sem írtam. Viszont azt igen, hogy ha tud róla hogy nagy rendezvény van, és nem veszik komolyan a jelzéseit, akkor át kell lépnie a hivatalos szintet és ESZKALLÁLNI kell a problémát a vezetők felé (saját és katasztrófavédelem egyaránt, ha azok is leszarják akkor mégtovább, akár a polgármesterig !!!)
    Lényegében aki értelmes cégnél dolgozik az pontosan tudja, hogy van lehetőség az eszkallációra (sőt IT üzemeltetés területén kötelező az eszkalációs terv megléte aminek a vége a cégvezető, szóval ha senkit de senkit nem ér el az ügyeletes, akkor felveszi vele a kapcsolatot)

    És akkor most lehet védeni szegényt, hogy ugyan miért nem eszkallálta a problémát tovább ????