• spidersoft
    TomBond: nah ettől megőszülnék :D:D:D

Vissza a kepszhez: meg kell csinálni olyanra, mint a C64en van, oszt tuti nem lehet véletlenül benyomni (aki nem látott még C64et annak elárulom: a caps ott kapcsoló volt. Lenyomtad oszt lent maradt, ha mégegyszer lenyomtad feljött) - de ugye ez billentyűzetenként akár még $0.10 pluszköltséget is jelenthet, amit tuti nem fognak megengedni maguknak a gyártók!!!

...még egy nagy problémáját írnám le a magyar bill. kiosztásnak, ami engem személy szerint oltárira zavar: az AltGr ugyanaz, mint a baloldali Ctrl+Alt. Próbáld ki: Ctrl+Alt+G pl. ] jelet ad... ha programozol akkor ez a jel (meg egy csomó) elég gyakran kell, de mi van, ha a fejlesztői környezetben valami mást is jelent pl. a Ctrl+Alt+... hotkey? Akkor van a $uxX. Akkor átvált angolra, nem talál ZY, beALTol ékezetes betűk, őszül. Pl. Flashben programozni magyar kiosztással eléggé reménytelen... Mondjuk amennyi ékezetet programozás során beírsz nyugodtan lehet használni az ángélus kiosztást, de hát ha már mindenütt a magyarhoz vagy szokva.... én sokáig ezért nem akartam magyarbillt venni, csak aztán eltüntek a piacról az angolok (vagy ha voltak akkor méregdrágán, 5e Ftot meg nem adok egy bill.ért :D)

Egyébként most egy Genius SlimStar 100 nevű hagyományos, 105 gombos magyar win kiosztású csodát használok. Szép és rettenet csendes. Az akvárium pumpája is hangosabb! :)