spidersoft#188
....példának okáért én úgy gépelek, hogy a kisujjam a caps bal oldala *mellett* van, a kisujj nálam csak nullpont-meghatározó, a gépelésben nem játszik szerepet :D tehát ha csinálnak egy olyan billt, amiben nincs caps, akkor nem fogom megtalálni a gombokat, és akkor morcos leszek :D
Engem senki se tanított gépelni, 1989-től, 9 éves koromtól van szgépem (igaz PC csak 1996-tól), szal sose fogok már 10 ujjal gépelni... a wörd szerint (ha leosztom) kb. 1200 hasznos leütést produkálok 10 perc alatt - nekem ez elég :) A SysRq windóz alatt nemtom mennyi szerepet játszik, de a PrnScr az mindenképp kell! és más gombhoz eldugni sem találom célszerűnek, mert az Alt+PrnScr is kötelező darab :) Talán egyedül a ScrollLockot nem szoktam használni... de ha kiszedik onnan, akkor meg a pause meg prnscr gombokat nem fogom megtalálni...
Már azt is hülyének tartottam, aki az ins-del-... billentyűhatosba belerakta a +3 gombot (pwr, sleep, wake), mert rögtön azt nyomkodom, ha sikerül olyan bill mellé ülnöm... a legvadabb orgia meg akkor keletkezik, ha egy Mákos$zaft multimédijás kíjbóód elé keveredek... nah az aztán a csúcs :S (arról beszélek, ahol a ins-pgdn 3x2 billből egy 2x3-as 5ös csoportot csináltak. Aki még nem látott ilyet, az guglizzon rá gyorsan, imigyen: "microsoft multimedia keyboard" -- valami rettenet!!! Má vagy 20 éve használjuk a 101 gombos kiosztáson alapuló billeket, mé kell még ezt is elcs*szni?.... Nah, mára is kidühöngtem magam :D