TV studióba való hasznos programok
-
Norby86 #16 Én már régebben rádióztam kalózba vagy 3 évet,aztán haver is csinálta olyan 1 kilowattal szolnokrol felszolt pestig. Aztán mikor kijöttek hozzá hogy mivan akkor még HIF nemtudom most HIF-nek hívják e de a kezükbe nyomott 1 doboz cigit,meg adott nekik egy komplett rádióadót amire aztmondta ez müködik tökéletesen,holott a tranyó benne levolt égve. :) Kivülröl nemlehetett látni,aztán többször visszatértek hozzá,mire épitett egy olyan antennát ami nem abba az irányba ad amibe az antenna áll,reflektorokkal megoldotta,illetve ilyen érdekes elipszis alakban sugárzott,igy a mérőkocsi ment 5 métert ház elött besistergett az adó de távolodva meg javult. Elég okos gyerek volt csak aztán megszakadt a kapcsolat. Olyanokat tudott csak néztem. Nekem is ő épitett annó adót,aminek a rajzát örzöm,de már nem sugárzok semmit. :) De én speciel most arra gondoltam hogy itthon ha másnem rákötöm videokártyát a tv re és kiváncsiságbol megcsinálnám,vagy netre kinyomnám. Márcsak azért sem kalózkodnák most mert Pesten lakom aztán itt már azértszolnak ha véletlen bezavarom a szomszéd tv-jét mákokkal meg csíkokkal.