Miért nem tudunk elaludni?
-
na nálam ugyan ez van.. suli időt soha nemtudtam megszokni, reggelente gyilkolni tudok olyan káó vagyok..aztán miután versenyszinten jött tenisz muszáj volt valahogy vissza szokni, ment is tavasszal reggel9kor már teljesen éber voltam , de ahogy elkezdődött nyár csapatbajnokság meg ősszel és tavasszal van, igy egyből átestem a holtponton és csak éjfél után tudok lefeküdni , és akkoris 3-2 körül, kibaszott gép miatt.. :D
tudok 1 jó recepetet: kb 3 kor lefekszel 8kor felkelsz,szarhulla leszel reggel, de kikell birjad estig, ne otthon ülj mert akkor nincs megállás elfogsz aludni, valami tevékenységet kell keríteni, fizikai munka nemtúljó, mert teljesitő képességet a nulla alatt fog súrolódni ,aza a lényeg ne aludj vissza , 10kor lefekszel és menő leszel. a következő napon meg fizikai munka mint állat, fussál , nemtudom amivel nagyon kifárasztod magad, és este simán kifogsz dőlni mint a fába belevágott villám. én 8kor kelek most, igaz mosottszar leszek ,de vissza kell szokjak mert jönnek megint versenyek..
azthittem ebbena topikban lesz valami másik módszer, gondolkodtam altatón is már :D 9kor beveszem azt jó :D..