POLITIKA MENTES TOPIK. KIZÁRÓLAG ÁLLAMHÁZTARTÁSRÓL LEHET BESZÉLGETNI, PÁRTFÜGGETLENÜL.

AKI USZíT, FIKÁZ, POLITIZÁL, AZ 1 HÉT PIHENŐRE MEGY EGYBŐL.
  • Taranov
    #51
    Ebben az országban a lakosság olyan mértéku megsarcolása folyik, ami már a középosztály számára, akiknek a megsemmisítése a továbbiakban is folytatódik, ami már a kis- és középvállalkozók számára, akik ezentúl a veszteség után is adóznak, elviselhetetlen.
    A világ más országaiban ezt az emberek nem viselnék el, ahogy Franciaországban sem tették. Hirtelen nem is tudok mondani még egy olyan nemzetet, akivel a magyarokhoz hasonlóan elhitették, hogy kicsik, jelentéktelenek, és nincs beleszólásuk semmibe. Ha a világpolitikába nincs is, azért a belpolitikába lenne. Igenis tüntetni kell! Nem 3000 embernek, hanem 3 milliónak!

    Had ne soroljam most fel, hogy mely társadalmi rétegeket mely új adófajtákkal, és milyen áremelésekkel sarcolják meg, de azért azon érdemes lenne elgondolkozni, hogy vajon ezt a programot szavazták-e meg az emberek. Szerintem nem, átverték az egész országot. Megváltozott a véleményem, már nem tartom bolondnak azokat, akik erre a bizonyos szocialista utódpártra szavaztak, egyszeruen be lettek csapva ők is.

    Még megjegyzem, hogy az elbocsájtott közalkalmazottakon kívül jópár ezer ember kerül majd az utcára, mert a vállalkozók nehezen fogják bírni a minimálbér kétszerese után fizetendő járulékokat.