• Istencsászár
    #39
    A FIA GT sorozat után a WTCC is a SimBin markában
    A Forma-1-et még néhány évig biztosan nem adják szakértői kézbe, de a FIA GT sorozat után a WTCC is a SimBin felügyelete alá került.

    A Svéd csapat nagy hírnevet szerzett már magának a GTR-rel, mely szimulátort valóban autóversenyzők segítségével készítették, és ennek természetesen meg is volt az eremdénye. Szimulátor program ugyanis igen ritka a játék toplistákban, ám a GTR beverekedte magát a legelőkelőbb helyre. A folytatás ráadásul már itt is van a nyakunkon.

    A legújabb hír szerint a SimBin bővítette kínálatát, és 2008-ig aláírt egy szerződést, mely szerint a cég készítheti a WTCC szimulátorsorozatot. Természetesen az elkészítéshez ezúttal is igénybe fogják venni a versenyzői tapasztalatokat, és ami a legfontosabb, mindíg az adott évadot dolgozzák fel.

    "Nagyon büszkék vagyunk, hogy megkaptuk a sorozat jogait. Valójában már 2004 óta folytatunk tárgyalásokat ezzel kapcsolatban, és most boldogan jelenthetjük be, hogy a szerződést már alá is írtuk. Izgalmas lesz együtt dolgozni a csapatokkal és az autógyártókkal." -mondta Henrik Roos. SimBin CEO.

    Formula.hu