• NEXUS6
    Ezexerint nem tudod mit akartam mondani.

A Zondok ugyan is repülésük során oroszul kommunikáltak a földi irányítókkal!!!
    És ezt az amcsik is hallották. És ez rengeteg dolgot jelenthet...

De miért is kellett volna ködösíteni?
    Monnyuk mert 1967-ben aláírak az oroszok és az amcsik egy szerződést, hogy sem a Holdora sem az űrbe nem telepítenek fegyvereket.
    Biztos emléxel még, hogy 67 volt az az év, amikor az Apollo-1 személyzete bennégett. És amire jött egy vizsgálat, aminek a jegyzőkönyve a vizsgálat vezetőjével együtt megsemmisült. Rossznyelvek szerint szőrén szálán leírta és meg is szellőztette, hogy a program belátható időn belül nem lesz alkalmas a kitűzött célok elérésére. Mert sem elégséges HW, pénz, terv, etc nem áll rendelkezésre.
    És azáltal hogy az űr a szerződés miatt egy időre legalább is elvesztette stratégiai jelentőségét, valszeg a legfontosabb is alább hagyott, nem volt meg a kellő akarat sem.

A népnek viszont kellett a cirkusz, ugyan ez a másik oldalon viszont nem volt létszükséglet, szal nálunk még a shót is lefelejtették. De abban a pillanatban, hogy a műsor veszített a nézettségéből, még az amcsik is rögtön levették, az utolsó "küldetéseket" pedig törölték.
    A magam részéről egyetlen dolgot tudnék 100%-os bizonyítéknak elfogadni, ha azóta is folyamatosan lennének a Föld és a Hold közötti rendszeres repülések.

De mint mondtam, én hiszek a tankönyveknek;)