• Golyo69
    #390
    nagyon nagy sorozat volt..csak kár hogy 13 részes lett :D:D

    de vasárnap vagy 2009.01.04.én az RTL KLUB-on elkezdik adni :D:D
    mondjuk az utolsó négy részre leszek kiváncsi mert az csak WEBrip-es formában volt látható..:S:S ...de azért megnézem még egyszer a sorit :D:D

    Időbe zárva
    (Day Break)
    Daybreak - Időbe zárva

    színes amerikai krimisorozat, 1. rész, 2006
    12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

    rendező: Rob Bowman, Bryan Spicer
    forgatókönyvíró: Paul Zbyszewski, David Graziano, Henry Alonso Myers
    operatőr: Bill Roe
    jelmeztervező: Lisa Tomczeszyn
    zene: Mark Kilian
    vágó: Marta Evry, Alan Cody, Edward R. Abroms

    szereplő(k):
    Taye Diggs (Brett Hopper nyomozó)
    Adam Baldwin (Chad Shelten)
    Victoria Pratt (Andrea Battle)
    Moon Bloodgood (Rita Shelten)
    Meta Golding (Jennifer Mathis)
    Mitch Pileggi (Spivak)
    Ramon Rodriguez (Damien Ortiz)

    Az epizód ismertetése: Brett Hopper nyomozó nem is sejti, hogy a nap, amelyre felébredt szinte nem is akar majd végetérni. Az első csapás akkor éri, amikor megtudja, hogy őt vádolják egy ügyész meggyilkolásával. A következő meglepetés számára az újabb ébredés ugyanarra a napra, ugyanazokkal az ismerős emberekkel és jelenetekkel. Megpróbál profitálni az előzőleg átélt eseményekből, de nem eléggé elővigyázatos és újra a rendőrség vendégszeretetét kénytelen élvezni. Hibájáért pedig egy újabb nap megkezdésével kénytelen fizetni.

    A film ismertetése: Brett Hopper (Taye Diggs) nyomozót egy ügyészhelyettes meggyilkolásával vádolják. Atombiztos alibije semmit sem ér, ha valaki mindenképpen őt akarja rács mögött látni. Ezért Hopper futni kényszerül, de a rövid lélegzetvételt adó másnap sehogy sem jön el, ...mert ezentúl minden egyes reggel ugyanerre a napra ébres. Ez így mehet egészen addig, míg ki nem deríti, ki volt az ügyész valódi gyilkosa. Egyetlen előnye, hogy mindenre emlékszik, amit előzőleg már megpróbált - és nem jött be. A rossz húzások miatt begyűjtött sebek és zúzódások viszont nem múlnak el a napfelkeltével, így Brett Hopper szó szerint saját bőrén tanulja meg a leckét.