• szgege
    Eléggé érdekes egyébként ez a szitu.Ami a legérdekesebb ezekben a hírekben ,amikor az izraelieket ért támadásokat adják.Egy lerobbant falat mutatnak 3-4 különböző helyzetből ,aztán utáni látok egy libanoni képet ,ahol 3-4 épület sz.rrá lőve vagy akár egy teljes falu vagy mi,mert nem igazán ismerhető fel.Érdemes lenne egyszer megnézni egy német híradót,ott kevésbé szimpiznek ezzel az izraeli fellépéssel.
    Azon is el kéne gondolkozni,milyen érdekes hogy többszöri figyelmeztetés ellenére szétlőtték azt a megfigyelő pontot (Ensz-hez tartozó volt asszem), hogy talán ne vegyék észre amikor éppen mentő osztagra lőnek az izreaeliek ,annak ellenére hogy szép nagy piros kereszt jelzés van rajtuk vagy éppen a menekülési zónát lövik.Éltem jó ideig zsidó környezetben és eléggé erőszakos nép,s mellette a saját kis zárt világuk olyan hogy eléggé rasszisták (aki más volt mint ők,lehetett akár arab vagy kínai mindegy mi volt azokat megvetik), tisztelet a kivételnek.De eleve ha csak arra gondol az ember,amikor azt hallom valaki ezt nyomja nagy hanggal zsidó vagyok,én már ezt valahol rasszizmusnak érzem,mert ha egy embert látok,akkor az embert nézem és nem azt nézem hogy keresztény vagy zsidó vagy barna vagy fehér. Meg valahol nem is értem miért kell ezt mondani nagy arccal:"Zsidó vagyok.".Ezzel valamivel különbnek érzi magát a többitől? Részemről sose mondta azt így ki,hogy:"Katolikus vagyok.",s nem is fogom.