• assdf
    Egyébként meg beszélünk itt izraelről meg libanonról, meg terrorizmusról, de öszintén szólva tegnap este véletlenül belenéztem a hiradóba. Hát miről volt benne szó? Hogy a kedvenc miniszterelnökünk, aki a rendszerváltáskor "lopkodta" össze a milliárdjait, épp arról beszélt hogy milyen jó is hogy bevezetik a kamatadót. Hát nekem ilyenkor kinyilik a bicska a zsebembe, miközben tudom hogy a bankok 5% kamatot adnak, ebből most még szépen levon az állam, de ha hitelt veszel fel, akkor 10-15% kamat alatt nem úszod meg... Biz isten ha lenne egy kis robbanószerem én is odahajtanék, aztán beleraknék egy keveset a mellényzsebébe valakinek a politikai elitből.
    Na mindegy, csak azt akartam volna mondani, hogy tegyünk inkább rendet előbb a mi portánkon, majd aztán beszéljünk a nemzetközi ügyekről, amik végülis nem is tartoznak ránk.
    Csak hát úgye ezek jó kis elterő témák, a paraszt nem a gázárral meg a kamatadóval, (v. amerikában a költségvetési hiánnyal v. az iraki háborúval) foglalkozik hanem hogy ki kire és miért lőtt...