Morden23#25
Először is, fektesd nekem le az alapokat. Mi is a művészet szerinted? Melyik az a stílus, az az ág, ami neked már művészet? És melyik alkotás neked a művészet?
"Mindenkinek joga van kiakadni ha valaki seggfej "művészet" címszó alatt sértegeti."
Joga megvan hozzá. Akadjon ki. De nehogy azt higyje, hogy a kiakadása miatt le kell húzni a rolót. Ha így lenne, még mindig botokkal vernénk be egymás fejét.
"Világossá vált, hogy kultúráltság terén rendkívül alacsony nívóval rendelkezel. Valakit(akár kollektíven) egy fimen keresztül megaláznak, és szerinted lőjje magát a Dunába, ha ezt zokon veszi. Már megbocsáss, de te nem vagy normális."
Igen, igyekszem mindent megtenni, hogy a lehető legalacsonyabb nívóm legyen kultúráltság terén. Ha valakit megsért egy film, akkor be kell azt tiltani, esetleg nem szabad olyat csinálni? Mondok egy jópofát! Nagy divat a South Park manapság. Biztos vagyok benne, hogy egy csomó dagadékot csúfolnak mostanság Carman-nek, vagy sok lúzert Butters-nek. Ez azokat az embereket végülis sérti. Tiltsuk be?
És még kismillió filmről lehetne ugyanezt elmondani. Sőt, egy francot. AZ ÖSSZESRŐL. Biztos vagyok benne, hogy a "szakosodott" kötekedők, akik csak arra várnak, hogy "végre jól pofánköpjék őket", mindenen találnának kivetnivalót.
A vallás ugyanúgy lehet poéntéma, valamint ugyanúgy lehet komoly téma, ahogyan minden a világon. Csak a legnagyobb barmok hiszik azt, hogy a Biblia (kinek ez, kinek más) felmutatása elég ahhoz, hogy mindenki térdreboruljon, és meghunyászkodással vegyes tisztelettel pislogjon felfelé.
Akit egy film megsért, az gondolkodjon el, hogy miért is szerepel benne az a jelenet/történet/monológ/akármi, ami őt megsértette. Hátha választ talál. Ha a válasz egy selejtes, botránykampány-indukáló marhaság, akkor csettintsen egyet, és mondja: hej, a nagy primitívség, én tudom, hogy nem így van!
Ha meg ne adj ég, magára ismerne, akkor nézzen magába.
"Attól még hogy a szart megcukrozod, attól még szar marad."
Értem. Akkor szerintem rakjunk tiltótáblát mindenre, amitől az emberek megsértődhetnek. Dobjuk el a cukrot, és együk meg a szart.