• Selbamaci
    #86
    Hat kedves Athlon, attol hogy ratolom az egeret egyesevel a linkre, nem nyertem semmi idot, mivel csak akkor tudok meg tobbet, ha egyesevel ratolom. Szoval ertelmetlen az egesz. Ennyi erovel rss-ben is nyomhatnak, es kesz.

    A dock es az expose mukodeserol fingod sincs, mar megbocsass, de persze tetszhet jobban a winvistas valtas. Ettol meg hasznalni szarabb, de tetszeni tetszhet jobban, ezt te tudod.

    A penzkerdes meg sajatos dolog. Nyilvan, ha nincs az embernek sok penze, nem tud mit csinalni. De mondjuk eppen azert, mert ritkabban kell cserelni, meg egyebek, tovabbra is ugy gondolom, hogy olcsobb a macintosh. Ahogy en latom, az elsot kell kinyogni legfeljebb, ahhoz kellhet esetleg reszletfizetes, kolcson stb, de megeri.

    Az osszehasonlitasrol meg annyit, hogy esetleg egy windows guru, hangsulyozom guru ugyanolyan gyorsan meg tud oldani dolgokat windows alatt mint Mac OS alatt egy atlagjuzer, akkor nyilvan az jon ki, hogy egyforman jo a ketto. Ha viszont meg kell tanitani valakit, vagy hagyni, hogy probalkozzon, akkor szomorousagodra kozlom, hogy az Apple verhetetlen.

    Egy windows alatt egy atlagjuzer gyakorlatilag nem tud beallitani peldaul egy normalis halozati hozzaferest, a driverekkel orokke gond van, tele van sarga kerdojelekkel meg piros x-ekkel az eroforraslista, virusos, mint a szar, logikatlan az interfésze, a felhasznaloi programok teljes inkonzisztenciat mutatnak, sokszor lefagy, csunya, tele van folosleges hulyeseggekkel. Ezek eredmenye, hogy az atlagjuzer windows alatt kuzd a geppel, es nem talal benne elvezetet. A mac alatt pont az ellenkozeje.