• Selbamaci
    En lassan 15 eve nyuzok mac-eket, volt szerencsem az elso par darabbol, ami egyaltalan Magyarorszagra jutott, latni egy-kettot. Nyugodtan kijelenthetem, hogy gyakorlatilag nincs bovitesi problema Apple eseten. Ennek nagyon egyszeru oka. Az Apple mindent beletesz a gepbe, amit az adott korszakban bele lehet tenni. Ettol persze nem olcso azonnal, de nem is avul el olyan gyorsan. Ma is nyugodtan hasznalhatsz munkara 5-6 eves gepeket, es nem lesz olyan erzesed, hogy szar meg lassu. Aki meg kezdo lenne, ennyi ido alatt szerez annyi rutint, hogy rajon, nem kell eszementen cserelgetni.

Mondjuk 5 evente ? de legyen 4 ? meg veszel egy uj mac-et. Aki hasznalt mar mac-et, tuudja, mirol beszelek. A tobbiek meg nem tudjak, ugyhogy nekik addig hiaba beszelek.

Megneztem a winportalt is rend kedveert. Az az igazsag, hogy nagyjabol hasznalhatatlan. Kinek van ideje arra, hogy egysoros hirek alapjan eldontse, hogy az a valami olyan, mintha kene, meg arra valo meg satobbi. Te Athlon64, amilyen programokat te leszedsz, azok csak azert vannak, hogy winfoson is legyen valami utanzat a Mac OS X reszeirol. Es akkor boldogan, felkialtojelesen kozlod, hogy nem lassitja a gepet. Ne haragudj, de ez olyan vicces.

Amugy meg a vita alapja az, hogy van un kognitiv disszonancia. Senki nem akarja - en se -, hogy a beruhazasa nem annyit er, amennyit szerinte er. Hogy ertsuk egymast, pc-be beruhazni szerintem teljes penzkidobas, ha vehetsz egyebkent mac-et is. Szerinted meg, mac-be ruhazni folosleges penzkidobas, ha vehetsz pc-t is.