• Karez
    Már sok boll hírben leírtam hogy ez az ember nemtud rendezni...és nem is alaptalanul szapulom minden hírben hogy "gyerekek ha tetszett a játék megne nézétek ezt mer semmi köze sincs sőt a film a játék megszégyenítése".
    Anno a fangoriában volt vele egy interjú az alone in the dark film miat.Akkor megkérdezték tőle hogy mért tök más történetet adott az adig bevált "van egy főszereplő egy elhagyatott házban/kastélyban és próbálja megkeresni a kiutatt....de sosem találja"....erre boll válasza az volt hogy "nem csak a játék rajongókat akarom elkápráztatni hanem az egyszerű ember is élveze a filmet mikor betér a moziba".....aha akkor amiat kellet ezt a kiváló játékot egy alien klónt csinálni MAJD 20 tagos stábtagal tele világos jelenetekel és közben mindíg ugyanazt a sablonos helyzetek önnek:
    - főszereplő már a film elején elárulja a taxisofőrnek hogy ő "biz én fbi titkos ügynök vagyok!"
    - hogy a filmben a főszereplőnek egy szőkecicababa segít emellet egy rakás kommandós
    - hogy a szörnyek csak egyetlen verzióban ahoz képest a játékban elég változatos szörny kavalkád volt...és az az egy szörny totálisan hasolít egy alienhez....csak ugye elvan maszkírozva a feje hogy ne ugyanaz legyen.
    - hogy a film közben mikor a két főszereplő van és pont sötétségben akkor egy szép d*gós,k*rós jelenet tanújai lehetünk.
    - és a film végén minden szörnyike meghal vele együt a s*gghülye szőkecicababa stáblista vége.
    - és én meg rohanok vissza a mozipénztárba egyik kezemen egy láncfűrész erősítve a másikon egy lefűrészelt puskával (evil dead rulez) és követelem jogos dühvel vissza a pénzemet.

A bloodrayne-ről már íerni sem akarok....azt már eleget megtettem már az előző hírekben.
    Még utoljára: Ha uwe boll a Postal filmet is elszúrja (favorit játékom) esküszöm már ténleg elmegyek németországba és szépen elmagyarázom neki hogy inkább foglalkozon limonádé árusításal mint filmrendezésével.Hisz lássuk be UWE BOLL NEM TUD RENDEZNI!