• Tinman #34
    Hidd el én sem azért osztom, mert divat lett Boll-t fikázni. Egyszerűen nem jó filmeket csinál, nagyon jó alapanyagokból.

    "hogy milyen lett": Nem lett jó :-/ Szerintem sem és még milliók szerint sem. Persze ízlések és pofonok.. talán túl sok igényes és jó filmet láttam már.

    "Én meg se szoktam jegyezni a szinészek neveit,"

    Ez nem is fontos, ha szórakozni akarsz, de egy idő után ha olyan mozi/sorozat fan vagy mint itt nagyon sokan, akkor a színészek nevihez már filmeket kötsz és bizony lehet egy gyengus sztorival megáldott film is "jó", ha a színész tehetséges.

    A történet, mint olyan egy RPG-s, fantasyt, vámpírsztorikat kedvelő átlag gamer számára az átlagosnál is átlagosabban hat. A baj a sztorival talán az, hogy Boll szvsz nem merte bevállalni a játék beteges, nácis hangulatát... pedig ha azt ülteti át filmre és kicsit megerőlteti magát, *talán* kult filmet tehetett volna le az asztalra.

    Nézd pl. a Sin City-ben Jessica Alba-t... nekem nem az esetem, de ILLETT abba a filmbe... kiváló szereposztás volt és HOPPÁ Madsen is szerepelt benne és érdekes ott talán a kövérebb csekk rábírta egy kis szerepjátszásra :-)

    Szvsz nagyon fontos, a színészek megfelelő kiválasztása. Egy Audrey Tatou pl. alkalmatlan dominának egy teszem azt 8 MM -"III".-ban, egy Vin Disel nehezen menne el intelektuális szerepben.
    Ezért is írtam, hogy Rodrigez mellényúlás volt, ahogy Madsen is.

    "Vámpíros filmek? Ugyanmár, ez 1 film, nem egy kultusztrilógia"

    A trilógai jelzőt nem értem miért használtad. Természetesen lehet egyetlan db film is kultusz.
    Éppen, hogy ezzel van a baj! A játékosok számára egy Alone in the dark, Bloodrayne, Dungeon Siege, Far Cry kultusz vagy kultusz közeli játékok. Nehezen viselik, ha c kategóriás filmeket kreálnak belőle.