Hát lehet, nem egy művászfilm, nem is művészi film. DE:
Attól hogy nem üti meg a játék szintjét egy kritikában a filmet kell nézni, nem azt hogy lehetett volna jobb is hanem hogy milyen lett... Mondom én sose láttam a játákot, így nem is érthetem (nem vagyok elfogult-e téren).
Én meg se szoktam jegyezni a szinészek neveit, meg úgy hirtelenjében be sem ugrana hol láttam még őket (így hogy mondod beugrik hogy tényleg resident evil, meg stb...). Csak azt kell nézni hogy most ebben az adott filmben mit csináltak, nem azt hogy más filmbe jobban passzoltak. Nehogymár megpecsételjen egy színészt az előélete és ez a filmre nyomja rá a béjeget. Sőtt, nem is a szinészek játékára kell öszpontosítani hanem a történetre, az ha jól adják elő csak hab a tortán, attól fasza lesz a film, nem egyszerűen elfogadható, már-már jó.
Itt volt amúgy igazság, a nő tényleg lehetett volna gizdább ha ilyen ruhát adtak rá. Amúgy is a vékony nőket szeretem, dehát hány neves filmben fordul elő hogy a főszereplőnő akit mellesleg kívánatosnak akarnak beállítani kevésbé szép mint ekár egy bájos statiszta aki feltűnik 1 percre, mégse néz rá senki. Rosszul meg azért nem nézett ki...
Vámpíros filmek? Ugyanmár, ez 1 film, nem egy kultusztrilógia, ez csak 1 különálló film. Nem a többi vámpíros film vámpírábrázolásának minőségével vetném össze hanem hogy önmagában nézhető-e.
Ez a fontos egy filmnél, hogy önmagában legyen jó, nem az hogy a többihez képest milyen...
Összegezve: elfogadom hogy nem egy kifelyezetten jó film, de tuti hogy 5x annyira lehúzzák a kritikákban mint kéne. Konkrétan sose láttam még ilyen luhúzó kritikát, de legalább 5x ilyen szar mozifilmet már több tucatnyit.
Csakhát megvan a kulcs: Semmi más gond nincs itt hogy ne egy elsikló film legyen minthogy sokan nem szeretik a rendezőt, és a játék miatt vártak többet az azonos című filmtől...