• irkab1rka
    minden script veszélyes, aminek az adott platformon az implementációja el van szva.
    Amig a stackben hoz létre valami adatokat, és azokon szarul implementált függvényeket (strcpy) hív, addig bármi (script, kép, stb) veszélyes.
    Olvassatok már el egy-egy security bulletint légyszives. A microsoft hetente átlag kettőt ad ki :)

Amúgy Faustus: Nem a dialup user a lényeg, hogy neki hamar meglegyen az oldal. _Nekem_ nem mindegy szerver oldalon, hogy mennyi adatot kell cache-ben tartanom, és mennyi idő alatt nyomom ki a csövön.

Az aki azt gondolja, hogy a szervernek kell minden megcsinálnia az nagyon nem ért hozzá (Wanek)
    és még életében nem látott WAN-ra irt alkalmazást, aminek x millió user-t kell kiszolgálnia. Nézz utána légyszi a near cache fogalmának, mondjuk indulásnak. Örülök, hogy segithettem...
    És ha tájékozatlan vagy AJAX-ban, akkor inkább ne írjál le semmit. Az XMLHTTPRequest-nek annyi köze van az ActiveX-hez, hogy az egyik böngésző esetében egy activex component, de a többi esetben (pl mozilla szoftverek) már nincs is activex-ed :)))
    FYI:
    var req = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    var req = new XMLHttpRequest();
    ugye...

Amúgy tegye fel a kezét, aki clusterezett itt már LAMP-ot. Köszi. Gondoltam. A PHP-vel meg ne viccelődjünk itt, ez egy komoly szakmai fórum :DD

Amúgy meg a flash nem rosz dolog, csak a legtöbb helyen kb az animált gif helyett használják. Van egy pár profi oldal a neten, ahol mesterien megirt flash van. Az igaz, hogy nem volt olcsó :)))
    És a reprezentáció - ugye - nem keverendő össze az adattal és a business layer-el. Ha jól irtad meg, akkor xml-ben kiszolgálhatsz flash-t, vagy egy ajax-os oldalt, vagy direktben egy kliens programot.

Hé. Minek osztom itt az észt? Aki felfogja, az vagy nálunk, vagy a konkurenciánál dolgozik, a többinek meg minek? :))))