• oszi1113
    Na most, 4-5 év nagyon hosszú idő! Gondoljunk csak bele, mi volt 2001-ben! Akkor még nem töltöttünk le mint az őrültek napi 4-5-6-8 gigát! Örültünk egy jó isdn-nek, vagy valami lasabb adsl-nek! Most mi van? Kell egy album? Netről hamrabb leszedem, megírom, borítót nyomtatok, mintha elmennék megvenni!
    Jelenleg mi van? Olyan iPod &friends, amelyeken esetleg már filmet, képet is tudsz nézni.
    Mi lesz 4-5 év múlva? 3G, music, video on demand, iszonyat kapacitással! Az MS egyébként is hátrányból indul, amit viszont iszonyatos tőkével tud kompenzálni, szerintem nincs még egy versenytárs, amelyik annyi tőkét tudna allokalizálni, mit az MS!
    Ettől függetlenül, nem fog sok vizet zavarni ezen a piacon, ez nem a játék konzolok piaca, ami nagyon erősen 3 termékre terjed ki, és szerintem az MS-nek egy teljesen szokatlan területen kell majd bizonyítania, egy olyan helyzetben, ahol van KONKURENCIA, erős konkurenci! Belép, csinál valamit, azt vagy belebukik, vagy nem!
    A külső egyébként nekem teljesen tök mindegy, a gép a zsebemben van! Sokkal fontosabb, mit tud! Mennyire fog lekorlátozni, tudok e letöltött mp3at lejátszani, vagy csak jogtiszta cuccokat, mennyire felhasználó barát a menüje, stb..., sorolhatnám még!