• AndySkw
    AVG párti vagyok, ezenkívül hardweres tűzfalam van, szóval ezzel a dologgal nem kell foglalkoznom szerencsére.

Azt viszont nem értem, hogy:
    a) A Symantec mégis mit remél ettől a listától.
    b) Milyen alapon jártatja a száját? :) Talán az egyetlen olyan biztonságtechnikai cég, amelynek a programjait nem lehet letörölni, mert a fenenagy biztonságban megy velük a fél regisztrációs adatbázis is(jobb esetben). Navval eddig kábé 3x szívtam meg, NIS-sel csak 2x, de eddig a legjobb az a Norton Utilities-féle registry cleaner volt, ami gyk. a teljes regisztrációs adatbázist megtisztította(értsd: következő indításkor tök üres volt) Szóval nem gondolom, hogy joguk van akármivel is köpkölődni, mert gyk. az ő munkájuk is csak tessék-lássék...
    Félreértés ne essék, nem a Vistát akarom védeni(bár megtehetném, most is fent van, és aktívan használom, és az indexelés kikapcsolása után hihetetlenül gyors lett), csak nem értem, hogy miért pont a Symantec ugat... Miért nem ugat valaki olyan, akinek a programjai ellátják azt a funkciót, amire kitalálták őket, és nem tartják a felhasnáló pulzusát az egekben, hogy "Úristen, vajon túléli-e a gépem?!"...