• Szefmester
    Gratulálok. Profi 3D-s lehetsz ha laptopon dolgozol. Netán olyan fontos ember vagy hogy mg a sofőr elvisz egyik Hotelból az igen fontos ügyfeledig addig a limóban gyorsan összedobsz valami eccerű kis animot, grafikát, akármit. Majd azok ledöbbenve térdreborulnak előtted?

Még nem vagyok ugyan a 3D-s "szakmában" de azt azért tudom hogy az igazán minőségi 3D-s dolgokat asztali gépen.. mit gépen, gépeken modellezik, renderelik. Sőt még csak nem is TFT monitoron teszik mindezt.

Ha pedig te ekkora májer vagy akkor meg kellene tanulnod nem lefitymálni mások gyengébb gépét. Valakinek az is megfelel. Undorodom azoktól a számgép eladóktól akik irodai szintű filmnézésre, netezésre, zenehallgatásra alkalmas gépet 200e feletti áron kínálnak. Csak kérdem én minek? Én most egy 600MHz-s gépről írok ide.. és nocsak a háttérben online rádió megy... de ha ezt az rást befejeztem megnézek egy filmet, majd lehet hogy játszom valamivel. S ha nagyon mazochista kedvemben lkennék felraknám az ősi Wings3D nevű cuccost majd modelleznék valmit amit majd a "rendergépembe" átküldve kicsinosítok, módostok, renderelek.