• winnie
    tartom, hogy ha a filmek bejönnek, akkor egy sorozat is bármikor bejöhet. 5-ből minimum egy. olyan nincs, hogy egy műfaj totálisan homály.

Valószínűleg nem egy korosztályba tartozunk, ezért elképzelhetetlen számodra az, amit írtam.

nem hiszem, hogy ez számítana. ha öreg vagy, akkor az onedin családon vagy a kórház a város szélén vagy a kojak-en nőttél fel és tudod, hogy életképes a műfaj. ha fiatal vagy, akkor pokemont vagy egyéb trendibb cuccokat nézhetnél - a sorozatok nem korosztályfüggők.

Filmeket szoktam nézni, de már nem moziban. Túl sok "zsákbamacska" filmet láttam már moziban, ami sem a ráfordított időt, sem a mozijegy árát nem érte meg.

de ebből viszont az jön le, hogy nem szereted a zsákbamacskát, ezért lehet a sorozat a műfajod.

TV-ben sportműsorokat, természetfilmeket és politikai vitaműsorokat nézek, a 2 legnagyobb kereskedelmi csatornát pedig egyáltalán nem nézem, mert irritál az a "szellemiség", amit sugallnak.

én először is (amellett, hogy nem nézek tévét - heti max 1-2 óra) nem csatornát nézek, hanem műsort. (értsd: annyira nem akarok zombi lenni, hogy kedvenc műsorom van egy csatornán és nem kapcsolok oda, mert az rtl-en van) (meg hát a többi kereskedelmi csatorna is nagyjából ugyanazt a szellemiséget sugározza, max nem a kommersz, hanem a rétegigényeket elégíti ki pénzhajhászás céljából)

másodszor pedig a fiktív műfajról írtam, de nyilván sportműsorokból is vannak gyengék, vannak kutyaütő természetfilmek és szellemtelen vitaműsorok.