• 0Hanga
    #106
    Ez a cikk egy tej ellenes propaganda. Én voltam sajt gyárban és fejtem is. A genny csak akor kerülhet bele a tejbe ha beteg állat tejét is bele fejik (pl:tögygyuladásos a tehén)a szabályok szerint az ilyen teheneket külön kell fejni és erre jó oda figyelni mert nem veszik át kölönben a tejet ha nem meg felelő a minősége és ez nagyon egyszerűen ki lehet mutatni.A magyar szabvány egyébként sokkal szigorubb ilyenekben mint EU az USA ról nem is beszélve.Annyi viszont igaz hogy idővelkevésbbé tudjuk megemészteni a tejcukrot, de azt nem tudom elhinni hogy tej érelmeszedést okoz, ez a feltételézés egy kicsit nevetséges. Ja nem kell minden kézpénznek venni amit a neten olvasol.

    © mikloss
    Neked csak annyi amire az van irva , hogy tej az biztos hogy tehéntej mert ha nem az lenne akkor az hamísitásnak számítana és azt elég keményen büntetik. Magyaro. csak a tehén tejre lehet azt írni, hogy tej a többin fel kell tüntetni, hogy milyen tej mondjuk kecske.

    Ezt mindenkinek mondom hogy inkább tejt iszom mint egy gyorsétremben ennék csirkés menüt mert szerintem azt sokkal roszabb dolgokbol csinálják.Már mint a húst.