• shabba
    #37-ben linkeltél egy oldalt

#40-ben leírták ez egyirányű műhódas kapcsolat, amihez uploadnak kell egy modemes kapcsolat is, ami árban is tényező hisz a dial-up percdíj nem olcsó. Rádásul épp e miatt ugrik azon kijelentésed is amit #36-ban hangoztatsz "Tanyara,falura,akarhova", mivel ha a tanyán nincs telefon akkor nem igen lesz uploadod, akkor pedig sütheted az egyirányú műhódas kapcsolatodat. Mellesleg interaktív működés mellett a műhód igen kis sebességet produkál(nem 16Mbps-et) azt is nagy késleltetés mellett. Nagyobb letöltési sebességet offline letöltés mellett lehet csak elérni, az már azért elég messze esik a normál broadband alternatív nyújtotta lehetőségektől pl. p2p-t nyugodtan elfelejtheted, ráadásul drága is ha nagy sebesség mellett csinálod mert felárat kell fizetni. Elég ha megnézed az #56-ban általad linkelt oldalt.

Erre replikáztál te vissza #43-ban:
    "Szerintem meg nezd meg jobban! (a vissza a fooldalra reszt) Van ott 2 iranyu is:)"

Nos én megnéztem, de egyébként is tudtam hogy a kétirányú műhódas elérés nem olcsó mulatság. Annak az áraiból idéztem, amit te is megtalálsz ha az általad írtak szerint cselekszel.