• Mice
    #84
    "egyszerre játszom és tömörítek, az már megy jól, de ha még közben renderelek is, akkor már lassul."
    specku ezt nem én emlegettem fel. én sose rendereltem 3dben semmit, max ha a grafikus szűrők által módosított képek létrehozását nem nevezem annak, de az pl. pont nem prociigényes hanem inkább mem.

    "egy online játékot,és 1 q3at"
    ekkora vakegérséget én se mondtam. a q3 pont az a gém aminél még egy benyitó ajtó is meg tudja hülyíteni az embert. csé-nél ha elfogynak a manusok és az utolsó 2 alig talál egymásra még el lehet játszani, hogy mással foglalkozol (persze a kockázat túl nagy), de a q3at elég ritka esetben játsza csak 2-3 ember

    "De akkor ne próbáld megmagyarázni, hogy az átlag user 3-4 firefox ablakot, 7-8 opera tabot, 3 msn-vonalat, 20 letöltést, egy online játékot, egy tömörítőt, meg még nemtudommit használ egyszerre."

    ok, akkor miért is ne csinálhatna ennyit egy átlaguser?
    -netán van a felsoroltak között vmi ami kifejezetten mély szaktudást igényel?
    -van köztük olyan amelyiket külön-külön ne tudna megcsinálni egy a géphez analfabéta is?
    az online gém, a szépen megkért vonalvégén levő ismerős, a böngésző azok mind olyan dolgok amik mind félbeszakíthatóak és lehet köztük váltani. amikor böngészel se jegyzed meg az összes oldal összes betüjét fotografikusan és mégis bármikor kimégy a konyhába nem kell előröl kezdened és ugyanott tudod folytatni, akkor itt mi a fene lenne az akadály a köztük levő váltásoknál?

    "NEM KELL egyszerre 20 letöltés, és 70 webbrowser. "
    neked nem. én meg nem fogom csak azért nem elindítani a következő torrentet mert az előző 3-4KB/seccel még mindig ott bénázik. 70-et meg én se mondtam, de ha valamiről infót keresel vagy külön túrsz a neten azt 15-30 párhuzamosan megnyitott weboldal nélkül hatékonyan nem tudod feltárni. ha egyesével vagy 3-4essével tallózod a gugli találatait akkor lehet ak.milyen gyors neted a külső lassú szerverek miatt hajnal x óra előtt nem fexel le és fejezed be a munkád. ezt hatékonyan csak mem és sávszélstresszelősen lehet csinálni

    "amit akarsz, de ne gyere nekem ezzel a "contactlistem nyávogó IT-analfabétákból áll" dumával, mert egy helpdeskesnek nincsen ennyi minden nyitva, még jókedvű napjain sem."

    lol. mert szerinted nekem ebből áll az egész napom? egy helpdeskesnek persze, hogy nem mert vagy csak kis témakörű dolgokkal foglalkozik vagy egyszerre csak egy emberkének segít.
    nekem sem miattuk van annyi nyitva, hanem pont azért mert miattuk is nyitva hagyok párat, de közben a saját munkám is folytatom. 1-2fox*5-6tab msnesek miatt, 8-9tab email, hírek, fórum, 1-3fox*6-9tab gugli találatokkal és máris van egy rakat virtuális lapod. az a szép hogy ilyenkor még mindig csak 6-7 böngésződ fut és nem több ergó csak ennyi szál között kell "kapcsolgatnod" 6-7 ablakot ciklikusan váltogatva átnézni meg nehogy már k$rvabonyolult legyen bárkinek is!