• Morden23
    #67
    Dez: a normál TV 2 egymásra vetített képet tartalmaz. Egy 1-es interlace és egy 2-es interlace. Ebből lesz a kép. A többi részével nem vitatkozom, jobban bele kéne ásnom magamat. Ettől függetlenül még mindig erősen kételkedem abban, hogy KELL-E 150 f/s.

    Mice: Nagyon örülök, hogy te ilyen hardcore gamer vagy, aki a Q3A színkavalkádjában el tudsz különíteni mindent. És mellesleg nekem nem statisztikai adat, de még csak nem is érdekes kivétel a nemtudommilyen német gamer, aki minden másodpercben 300 fraget szerez, és ehhez bizony neki egy négymagos processzor, meg 300 f/s kell. Jó, ha van ilyen, nem fogom elsajnálni tőle.

    Ez az Anarchy online-os dolog egyszerűen nonszensz.
    Oké, eszedbe jut, hogy kevés a helyed, és tömörítesz. De azt ne magyarázd már el nekem, hogy napi többször, NAPI RENDSZERESSÉGGEL csinálsz ilyen faszságokat.
    Na most figyelj. Letöltök, közben iTunes-ról szól a zene, be van kapcsolva egy RogerW vagy egy skype, és közben CSÉ. Meg sem rezzen a gép. Ehhez nem kell nagy tudomány, meg 16 processzor.

    Ha meg valaki akkora barom, hogy miközben online játékot játszik, aközben chatel, közben elfogy a helye és tömörít, és mindeközben még le is tölt, meg persze fel is, és ha már itt tartunk, akkor megnézed még a híreket is az indexen, akkor gratulálok, te egy igazán király felhasználó vagy. Szeretnélek megkérni rá, hogy legközelebb próbálj dolgozni, chatelni meg játszani a gépeden egyszerre.

    És hagyd ezt a faszságot, hogy nincsen 4000 forintod a mozira, vagy dvd-re. Képzeld el, nem érdekel, hogy mennyi pénzed van. De úgy látszik, többmagos procira majd lesz. Reméljük legalábbis, különben hogy tömörítenél online játék, chatelés és letöltés kellős közepette? :)